<

За день у Володимирі-Волинському обікрали дві квартири

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:53 | 4.10.2018 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

3-го жовтня у Володимирі-Волинському трапилися крадіжки у двох квартирах. Злочинці шляхом підбору ключів проникали в помешкання та викрали золоті прикраси.

Про це журналістам інтернет-видання “БУГ” розповіли поліцейські Володимир-Волинського відділу.

Першою про пограбування повідомила мешканка вулиці Ольжиця, 62-річна пенсіонерка. Жінка розповіла, що в період з 10 до 12 години дня, невідома особа шляхом підбору ключів проникла в її помешкання та викрала золотий ланцюжок і хрестик, вартістю три тисячі гривень.

Правоохоронці зафіксували на місці сліди взуття та вилучили замкову серцевину. Тривають пошуки злочинців.

Наступне повідомлення надійшло о 14 годині, що по вулиці Академіка Глушкова, також шляхом підбору ключа, потрапили в квартиру. Про злочин повідомив 22-річний мешканець та заявив, що в помешканні були розкидані всі речі та викрали золоті сережки.

О 15:26 надійшло ще одне повідомлення, жителька Володимира-Волинського повідомила, що покидаючи квартиру близько 12-ї години, забула закрити двері. Повернулася до квартири та помітила як з неї вибігли двоє чоловіків. 62-річна жінка повідомила правоохоронців, що запам’ятала вигляд одного з чоловіків і може описати.

У соціальній мережі у Фейсбук, жителі Володимира-Волинського вже розпочали “бити на сполох”.




один коментар
  1. Треба щоб патруль патрулював, а не спав! А на Академіка Глушкова і Поліської Січі взагалі поставити варту. Робиться беспредєл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер