<

З підозрою у водінні в нетверезому стані зупинили працівницю прикордонної служби у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 6.10.2016 / Володимир /
Перегляди
7
/ коментарів 27

5-го жовтня у Володимирі-Волинському луцька патрульна поліція зупинила автомобіль Ауді А6 з підозрою, що водій авто знаходиться у нетверезому стані.

Як стало відомо журналісту інтернет-видання “БУГ” із власних джерел, водієм автомобіля виявилась працівниця Державної прикордонної служби, інспектор відділу прикордонної служби застави Пархоменкове. Також, власні джерела повідомили, що затримана намагалась домовитись із працівниками поліції, щоб ті її відпустили.

У Володимир-Волинському ТМО затримана відмовилась проходити освідування на вміст алкоголю в організмі за допомогою алкотестера “Драгер”, а захотіла здати кров. Також лікар проводив освідування перевіряючи моторику рухів та дав висновок, що жінка знаходиться в стані алкогольного спяніння ( про результи крові наразі не відомо).

На кермувальницю складено протокол за статтею 130 та 126 КУпАП – не було пред’явлено поліс страхування та відсутнє посвідчення водія.

0




коментарів: 27
  1. Для чого ця клоунада, якщо справу спустять на гальмах… В нас як когось затримають чуть випивши, так відразу і відпускають.
    Це не перший випадок і, мабуть, не останній. На жаль.

  2. Ну це вже буде не поліція,якщо так зроблють. Конкретний штраф, і права забрати…щоб знали всі, і трохи реагували на все….а то потім через них стовби падають, і люди страждають…Покарання!!!

  3. не маю нічого проти висвітлювання подібних подій в інтернеті, але прошу БУГ все ж таки дочекатись постанови суду в даній справі, оскільки вина людини встановлюється і доводиться лише у суді

    • а постанова суду все покаже як є? не віриться в це… все продаєть і всі продаються….

  4. Не продається Луцька патрульна поліція, все по справедливому, добре, що оформили закон один для всіх, а то ті прикордонники нічого не роблять тільки гроші за чергу збирають і позволяють собі пити алкоголь за кермом.

    • тоді нехай доведуть справу до кінця! у них же на желеті є камера, відео слабо оприлюднити?

      • патрульний не може оприлюднювати відео зі служб камери, це докази до суду, докази його правомірних дій

  5. Прикодонники думають що вони БОГІ і ім все можна, вони забагато собі дозволяють!!!!!!!!!!!! Автомобіль також купляний за зарплату, а не за ХАБАРІ!?!?!? Іздити пяному по формі ім напевно також можна, тим більше жінці!!!!!!!!! Прикордонники всі кожного дня іздять пяні за кермом, але ще не всі попалися, іздять до пори до часу!!!! Щасливоі дороги ВАМ прикордонники!!!!!!!

  6. Да ще нічого не довели, щоб звинувачувати дівчину, в нашій державі кожний другий собі дозволяє випившим сідати за руль. Тут напевно ситуація в тому, що прикордонників судять всіх під одну лінійку, і роздувають з мухи слона, нібито всі прикордонники хабарники і пияки, дивіться в першу чергу за собою…

  7. Ей ви, шайка лавочних бабок, перед тим як перемивати кості, включіть мізки! Як би вона була б винна далаб згоду на пробу крові? Особисто я-ні. Я думаю ці поліціянти ще пожалкують в суді..

  8. От як попадуться поговорим.! А якщо не цінуїте своє життя ……то не будьте рвнодушними до інших..

  9. До чого тут взагалі заплата працівника ПСУ? Яка вам рівзниця який в неї автомобіль? Та хоть капейка, але за руль для чого сідати в не тверезому стані? А можливо вона комусь і дорогу перейшла і зробили наклеп на неї. Хай працівники міліції доведуть справу до кінця!

  10. Оприлюдніть результати аналізу крові. Тоді і будемо говорити. Знаємо мим таких поліцаїв: спочатку самі в кабінет лікаря, домовляться, а потім “п”яного” заводять.

  11. якби дійсно нічого не пила, то на драгері все б показало і її відразу відпустили, значить, є чого боятися, тепер шукає шляхи викрутитись у суді.

    • Відмова від огляду на місці – огляд у медустанові

      Водій має повне право відмовитися від огляду на місці. Особливо у випадку, якщо у нього виникли найменші сумніви з приводу коректності проведення процедури.

      Перевага огляду в медустанові полягає в тому, що в медлабораторіях використовуються інші методики перевірки на алкогольне сп’яніння – менше пов’язані з «людським фактором». Крім того, вони дозволяють більш точно визначити стан водія та наявність алкоголю в крові.

      У разі відмови від огляду на місці, інспектор виписує направлення на медогляд і зобов’язаний забезпечити доставку водія в медустанову не пізніше 2-х годин з моменту зупинки (п. 2.9 інструкції МВС і МОЗ № 400/666 від 09.09.2009).

      П.с. то можливо навпаки не було, що приховувати,просто неперстрахувалась за для своєї безпеки, і тим більше, щоб дихати в драгер є ряд особливостей……

  12. За що купила а6, це справді не ваші проблеми…типу, всі хто тут пишуть їздять маршрутками??? тим більше рік авто не вказаний в статті…
    буде результат експертизи, тоді можна буде її в чомусь обвинувачувати, а документи відсутні, це може бути чистою випадковісттю і статись з будь-ким…так що, дорогенькі, “любітєлі пообсуждать”, дочекайтесь рашення суду!!!!

      • Незнаю хто така “Барбелючка”, і нікого в приклад не збираюсь ставити!!!
        Люди, будьте трішки добрішими і тоді світ зміниться, вона нікого не збила, і ні кому в забор не заїхала…ми там з вами не були і ситуацію на власні очі не бачили, тому судити не маємо права.

  13. Кнопа, ти що прикордонник чи її юрист, що так захищаєш, ті всі продажні погранци і вона разом з ними як старша зміни пункту пропоску, беруть касу за чергу на Польщу,мають розкішне життя от сідають за кермо на підпитку.,а потім коли взяли за задніцу соплі впускають

    • Паша, не треба заздрити!!! По-перше, ти не знаєш в кого яке життя, а по-друге, ми тут не про це…

  14. нагла і пяна працівник ДПСУ іздить по формі за кермом??? це нормально чи мєнти дибіли повні!? Але вона заплатить судді і так само буде як з барбелючкою, твереза!!!!

  15. Ви там були? Що стверджуєте, яка вона… я особисто ні! Тоді як ми можемо судити про людину, не бачивши і не бувши там??? А працівники поліції не святі вже давно, не одного вже за пияцтво зупиняли , або на хабарях ловили!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер