<

З’явилося відео з ДТП у Володимирі-Волинському: вантажівка «наздогнала» бус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:24 | 27.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

19-го вересня близько 14:00 у Володимирі-Волинському трапилася дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Устилузької та Степана Бандери.

Як видно на відео, на перехресті, рухаючись по головній дорозі, легковий автомобіль сірого кольору здійснив зупинку. Водій вирішив пропустити вантажівку, що намагалась проїхати перехрестя виїжджаючи з другорядної дороги. В цей час, по головній дорозі до перехрестя наближався бус.

Водій вантажівки не дотримався вимог правил дорожнього руху, та не пропустив автомобіль, що наближався до перехрестя по головній дорозі.

У результаті два авто отримали механічні пошкодження. Постраждалих немає.

Варто відзначити, що на Устилузькій біля повороту на Нововолинськ відсутня розмітка, тому водії інколи рухаються навмання, навіть виїжджаючи ніби на зустрічну. Неподалік перехрестя є пішохідний перехід, на якому також відсутня розмітка.

Нагадаємо, що раніше БУГ зазначав, що бус здійснював обгін справа, рухаючись по головній вулиці. Проте визначити точне поняття чи це «обгін» чи «випередження» неможливо при відсутності дорожньої розмітки.




коментарів: 4
  1. пропускун на срібному гольфові красавчик, зробив ведмежу послугу фурі…

  2. Згоден, але бичара на бусі валив до Польщі, висолопивши очі, не слідкував за дорожньою ситуацією тай забув головне правило водія: ДДД.

  3. Родичі водія буса, подаруйте вже накінець тому короткозорому окуляри.
    А то і себе колись приб’є, і пасажирів, і інших водіїв підставить.
    Як можна бути таким лохом?!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця