<

Ями та болото: мешканці вулиці Броварної у Володимирі скаржаться на відсутність дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 19.02.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1664
/ коментарі 3

З приходом весни зазвичай псується якість дорожнього покриття і постає необхідність у його ремонті. А що робити в цей час людям, які живуть на вулицях з ґрунтовими дорогами? Так, до БУГу звернулися мешканці вулиці Броварної та провулку Річного, що біля школи №1 у Володимирі, де дорожнє покриття фактично відсутнє і, з настанням тепла, пройти по вулиці й лишитися чистим – поняття несумісні.

Мешканці неодноразово зверталися ще раніше до минулої влади. На місце приїжджали посадовці, але ситуація лишилася не вирішеною. З настанням весни, чи у дощову погоду людям важко пересуватися по вулиці. Вони змушені взувати гумові чоботи або поліетиленові пакети. Неодноразово у болоті та глибоких ямах загрузав і транспорт мешканців.

Цією ж вулицею дітки, що проживають у селі Заріччя та Лобачин ходять у школу, дорослі – на роботу. Інший провулок виводить до міського стадіону. Проблема триває уже багато років.

Як зазначив місцевий житель Леонід Васильович, спочатку їм казали, щоб провели водогін, тоді зроблять асфальт. Але водогін уже зробили мешканці за свої кошти два роки тому, а “віз і нині там”.

“Біля першої школи облаштували навчальний комбінат, то ще й вантажні автомобілі розбивають дорогу, щоб об’їхати калюжі, проїжджають попід самим забором”, – додав Леонід Васильович.

Пані Софія, яка проживає уже 50 років на провулку Річному каже, що не може із чоловіком, який пережив інсульт, нормально вийти на вулицю.

“50 років я тут живу і завжди така дорога, ні проїхати, ні пройти. Ми взуваємо гумові чоботи або пакети на ноги і так виходимо на дорогу. Мусили поставити каміння біля огорожі, бо машини, минаючи калюжі, їдуть під самим забором. Навіть в селі таких доріг я ніде не бачила, як тут”, – додає жінка.

Її сусід самотужки замовив вантажівку щебеню і висипав біля своєї хати, щоб мати змогу доїхати до оселі, інакше транспорт загрузав.

Надалі мешканці вирішили писати колективну заяву і йти на прийом до міського голови.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок