<

Яку допомогу виділили у Володимирі-Волинському для військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:27 | 11.10.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Для військової частини 1008 та об’єднаного районного військового комісаріату було виділено більше 46-ти тисяч грн на придбання засобів зв’язку та генератора струму. На ремонти казарм, Луцького госпіталю, придбання матеріалів для ремонту, вікон – 872 тис.грн. Ремонти територій військових містечок (асфальтування вулиць, ремонт тротуарів, встановлення лічильників, КНС) – 7 167,2 тис.грн. Про це повідомляють у виконавчому комітеті міської ради.

На благоустрій території військового містечка виділено 591,7 тис.грн, на території військових частин – 130 тис.грн.

Також надана шефська допомога у сумі 154,4 тис.грн: 3 пральні машини, 10 планшетів з катрами пам’яті, ноутбук, комп’ютер, 3 газові балони, бензопили.

Надійшла у військову частину і шефська допомога від підприємств міста – це орієнтовно 100 тис.грн

На придбання житла родині загиблого (з місцевого бюджету) виділено 535,4 тис.грн. і ще 500 тис.грн – для потреб 14-ої ОМБр.

Для потреб бригади було придбано 1 тис.метрів профільної труби.  Працівники виконавчого комітету міської ради на ці цілі перерахували одноденний заробіток  в загальній сумі 12 тисяч гривень. Також до збору коштів, яких необхідно було 26 тисяч гривень, долучились спонсори: ПС “Аптека Вестфарм”,  СТ “Володимир-Волинський ринок”, почесний президент ПП “Універсам” Сергій Ковальчук,  підприємці Валерій Зінкевич та Віктор Книш.

На цей час на території бригади замінено 180 метрів бордюр, ведеться підготовка до асфальтування території військової частини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер