<

Встановили обмеження швидкості для автомобілів у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 21.07.2016 / Володимир /
Перегляди
89
/ коментарів 6

Рішенням Володимир-Волинського міськвиконкому 21-го липня було визначено, що у місті обмежать швидкість автомобілів до 40 км. за годину.

Таке рішення було викликане значною кількістю дорожньо-транспортних пригод у Володимирі-Волинському, частина з яких мала летальні наслідки.

Виконувати дане рішення покладено на КП “Полігон”. Так будуть встановлені дорожні знаки “Обмеження максимальної швидкості 40км”.

Також на підїздах до міста допоміжні таблички “Увага водії! В місті діє обмеженнямаксимальної швидкості 40 км.”, по вулицях: Ковельська, Луцька, Устилузька, Степана Бандери, Зимнівська.

Хоча й рішення прийняте, але в суттєвий результат мало хто вірить. Міський голова Петро Саганюк неодноразово говорив на брифінгах із журналістами, що жоден дорожній знак не допоможе не дисциплінованим водіям.




коментарів: 6
  1. :)

    “12.10. Додаткові обмеження дозволеної швидкості руху можуть вводитися тимчасово і постійно.
    При цьому разом із знаками обмеження швидкості руху 3.29 та/або 3.31 обов’язково додатково встановлюються відповідні дорожні знаки, які попереджають про характер небезпеки та/або наближення до відповідного об’єкта.
    У разі коли дорожні знаки обмеження швидкості руху 3.29 та/або 3.31 встановлені з порушенням визначених цими Правилами вимог щодо їх введення чи з порушенням вимог національних стандартів або залишені після усунення обставин, за яких їх було встановлено, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.
    12.10-2. Обмеження дозволеної швидкості руху вводяться постійно виключно:
    а) на небезпечних ділянках доріг та вулиць (небезпечні повороти, ділянки з обмеженою видимістю, місця звуження дороги тощо);
    б) у місцях розміщення наземних нерегульованих пішохідних переходів;
    в) у місцях розташування стаціонарних постів Державтоінспекції;
    г) на ділянках доріг (вулиць), прилеглих до території дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, дитячих оздоровчих таборів.”

    Тобто просто одного знаку на в’їзді в місто не достатньо. Вони порахували скільки треба вліпити знаків по місту???

  2. 40 в маленькому місті може бути, а от припаркуватися або зупинитися майже кругом заборонено, ЧОМУ?

  3. ПДР дозволяє в населених пунктах 60км, а рішення ради мабуть має більшу вагу ніж Закон України? Сміх і гріх! Дія дорожнього знаку згідно ПДР до першого перехрестя тепер поясніть, скільки знаків потрібно виготовити? Як на мене дебільне рішення!

  4. Дибіла за кермом знак 40 і навіть 20 не зупинить. А от провокувати буде, бо він один не встигає, а всі “олені” і ледве сунуться.
    Результат: страдати будуть адекватні водії, а гонщики як порушували, так і будуть порушувати і створювати значно більше аварійних ситуацій обгонами де тільки можна, на їх думку звичайно.
    Ви ще для зменшення смертності на дорогах прийміть обмеження для пішоходів. Час переходу через зебру не повинен перевищувати 3сек, з каляскою 4сек. Клоуни тай годі…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок