<

Вперше у Володимирі-Волинському відбулися змагання з пауерліфтингу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:13 | 24.08.2017 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

24-го серпня з нагоди Дня Незалежності України у Володимирі-Волинському біля стін культурно-мистецького центру відбувся турнір з пауерліфтингу. Учасники змагалися у жимі лежачи та у піднятті гирь.

Подібний захід уперше провели у Володимирі-Волинському. Про це розповідають організатори: тренер спортивного клубу “Любарт” Микола Крайнов і начальник міського управління сім’ї, молоді та спорту В’ячеслав Петрук.

Участь у спортивних змаганнях взяли спортсмени з Володимира-Волинського, Турійська та Турійського району, міста Рівне та інших міст і населених пунктів. Турнір був видовищним і зібрав під стінами культурно-мистецького центру глядачів різного віку. Свої сили в піднятті гирь і у жимі штанги лежачи випробовували як хлопці, так і дівчата. Усі охочі могли зареєструватися під час перебігу змагань. Багато таких виявилося серед військовослужбовців 39-го ЗРП.

А тепер детальніше про результати змагань. Серед дівчат найбільшу кількість разів (87) за 5 хвилин підняла 16-тикілограмову гирю Ольга Макаренко. Друге місце дісталося Ірині Корзун (76), а третє – Аліні Корзун (70).

Піднімали 16-тикілограмові гирі і юнаки. Так серед юніорів 1-ше місце отримав Микола Сергіюк, який підняв гирі 33 рази за 5 хвилин. Другу сходинку зайняв Влад Циганков із результатом 28 підйомів.

У чоловічій групі старше 18-ти років перше місце зайняв Назар Квашук, який підняв гирі по 24 кілограми 37 разів. Другим став Микола Крайнов (35), а третім – Костянтин Дубовий (7).

Результати вправи жим лежачи на один раз серед чоловіків: 1-ше місце – Віктор Смичук (100 кг), 2-ге – Олександр Федорук (150 кг), і 3-тє – Павло Качан (135 кг). Місця визначали в залежності від ваги спортсмена.

Призові місця за цю ж вправу серед юніорів зайняли Влад Данилюк (100 кг), Назар Книш (105 кг) та Валентин Торчинюк (70), які посіли 1-ше, 2-ге і 3-тє місця відповідно.

У вправі багатоповторний жим штанги вагою 55 кг лежачи результат серед юніорів наступний: 1-ше місце – Назар Книш (40 разів), 2-ге – Влад Данилюк (29), і 3-тє – Олександр Сокура (21).

Чоловіки піднімали на кількість штангу вагою 75 кг. Найкраще впорався з завданням Андрій Книш, який підняв штангу 50 разів. Другим став Олександр Федорук (44), а третім – Павло Качан (25).

Серед дівчат цю вправу виконала одна спортсменка  – Христина Кондратюк – яка підняла штангу у 30 кг 102 рази. Тобто загалом дівчина підняла 3 тонни і 60 кілограмів.

Переможців турніру нагородили грамотами, медалями та подарунками.

Учасники клубу “Любарт” з  Володимира-Волинського, а також керівники та тренери дякують усім спонсорам, серед яких особливо Володимир-Волинська птахофабрика “Чебатурочка”, які дають можливість місцевим спортсменам виступати достойно на змаганнях різних рівнів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця