<

Володимирська суддя та тренерка з боксу відпрацювала на Азіатському континентальному чемпіонаті в Таїланді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 28.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1032
/ Коментарі відсутні

Володимирчанка Юлія Семко повертається з азійської поїздки, де працювала міжнародною суддею на Азіатському континентальному чемпіонаті U-22 з боксу серед чоловіків та жінок, що проходив у столиці Таїланду Бангкок.

Чемпіонат тривав дев’ять днів з 18-го по 26-те січня. Участь у ньому брали спортсмени з 20 країн Азії, які боролись за звання чемпіона. Юлію Семко викликала Азіатська конфедерація боксу, як нейтральну суддю.

“На Чемпіонаті Азії я вже п’ятий раз і дуже вдячна за довіру у таких відповідальних заходах, це підкреслює високий рівень українських суддів та довіру у світі до них. Дуже приємно чути “Ukraine” на іншому континенті та приємно, що багато країн підтримують нас. А ще вдячна нашому відділу освіти, який дозволяє мені представляти Україну на заходах такого рівня”, – поділилась жінка з журналістами БУГу.

Нагадаємо, Юлія Семко переїхала до Володимира у 2014 році з Макіївки Донецької області. Працює тренеркою з боксу у Володимирській ДЮСШ ім.Зінкевича. У 2021 році вона стала першою українкою, яка отримала три зірки AIBA – вищу категорію професійної оцінки суддів, що дає їй можливість працювати на Олімпійських іграх.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця