<

Володимирська поетеса Людмила Патлашинська передала виручені від продажу своєї збірки гроші на ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 11.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
232
/ Коментарі відсутні

Збірка поезії Людмили Патлашинської «Минуле болить, а майбутнє кличе до єдності», що побачила світ за два місяці до ювілею поетеси, вмістила нові віршовані та прозові твори, що, як завжди, присвячені любові до рідного краю, до України та війні, яка прийшла на нашу землю у 2014 році.

Людмила Патлашинська– перша володарка звання почесного громадянина міста Володимира. Під час вручення нагороди на сесії міської ради вона запропонувала депутатам придбати її збірку і таким чином підтримати ЗСУ, адже всі виручені кошти поетеса віддала на потреби армії, повідомляють на сайті міста.

Передати виручені від продажу кошти в сумі 3500 гривень Людмила Сильвестрівна вирішила дружині загиблого військовослужбовця Ірині Смірновій, яка займається волонтерською діяльністю з 2015 року. Пані Ірина повідомила, що саме зараз ведеться збір коштів на монокуляр.

Ще тисячу гривень передала поетеса голові ГО «Крила матері» Діані Шевчук. Очолювана нею громадська організація займається плетінням маскувальних сіток та костюмів “кікімор” для військовослужбовців, а також допомагає пораненим у шпиталі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок