<

Володимир-Волинський відзначає 1028 річницю. Розважальна частина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:36 | 1.08.2016 / Володимир / /
Перегляди
480
/ Коментарі відсутні

30-го та 31-го липня у Володимирі-Волинському відзначають День міста. Володимирський узвіз – традиційна частина святкувань Дня міста. Після офіційних привітань розпочалась розважальна частина.

Створювали настрій веселі дитячі танці, патріотичні пісні, зворушливі слова та цікаві постанови. Завітала на концерт фіналістка телепередачі “Голос країни” Катерина Рибак, порадувала слухачів гарними співами та побажаннями.

Також взяли участь місцеві обдаровані діти, переможці різних конкурсів, які з гордістю вітали рідне місто. Не оминули організатори благодійність, біля сцени були встановлені скрині для збору грошей бійцям АТО та їхнім постраждалим сім’ям.

DSC06612
DSC06466
DSC06500
DSC06574

На сцені урочисто нагородили юних художників, за найкраще зображення древнього Володимира. Переможці отримали призи та оплески.

DSC06681

Перед глядачами провели показові лицарські бої. Для цього на святкування прибув творча група зі Львова “Княжа забава”. Окрім показових боїв, для глядачів розповіли про обладунки та спорядження лицарів, специфіку бою та показували стандартні комбінації, які використовувались колись в бою.

Лицарі змагались між собою на вправність і не залишили байдужими глядачів. Декотрим запропонували навіть зійтися у двобої із лицарем, щоправда використовували при цьому деревяні мечі.

DSC06728




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер