<

Володимир-Волинський педагогічний коледж просить понад 3,5 мільйона гривень на покращення роботи закладу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:18 | 31.03.2016 / Володимир /
Перегляди
11
/ коментарів 10

Тимчасова контрольна комісія (ТКК) обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у власності громади Волинської області провела засідання 25-го березня.

“Найталановитіші і найлаконічніші ПРОПОЗИЦІЇ РОЗВИТКУ надійшли від директора Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського Миколи Савельєва, а саме: ДАЙТЕ 3,5 МЛН. ГРН. ! Підпункти красномовні- 834 тис. грн. просить директор на послуги. Не на комунальні! Фантазії є де розгулятись… Стандарт, правда?”, – пише депутат обласної ради Костянтин Зінкевич.

“Та на останній пункт фантазії для розуміння не вистачає. Савельєву потрібно на ЗАВЕРШЕННЯ встановлення сигналізації у гуртожитку 900 тис. грн. Я тут не кажу поки про «свободу слова» та права людини у стінах училища чи про організацію виборчого штабу януковичів у гуртожитку навчального закладу і т. п. У всіх наданих документах за совковим «нафталіном» таки прорізається неабиякий “талант” і винахідливість директора. Головне, щоб у колективі ні про які «мутки» не знали!”, – додає депутат.

1935883_1132955720069952_8079744606480095771_n




коментарів: 10
  1. Молодець директор!!! Соромно і прикро за депутатів!!! Педколеджу – розвиток, сучасний рівень, а депутатам, дай, Боже, розрізняти головне і другорядне.
    p.s. А Ваш особистий інтерес, пане Зінкевич, у чому, чи у кому??? Не вдавайтесь до банальної помсти – П О Р А Д А.

  2. Зінкевич, успокойся. Не буде Верка директором там НІКОЛИ ТАК САМО ЯК І ТИ ЛЮДИНОЮ НІКОЛИ НЕ СТАНЕШ.

  3. Так буде люстрація Савєльєва чи не буде? Чи знову закриють очі на його прошлу любов до яника?

  4. Зінкевич хай дивиться за собою і панасюком. гребуть під себе все. волонтери засрані.

    • Волонтери так, але на рахунок заср…ості… пардон! Не вони в дурці в штанці наклали.

  5. Отак роками гроші йшли з бюджету і розкрадались ним, карпучкою і прибліжонними. А скільки взяток набрали за поступлення – ними вже давно можна було поробити все у педусі.Правильно що комісія все розкриває! Гнати риговську морду треба!

    • Там і “такса” гонорова була чи є .Штука за вступ на державне.Уявляємо скільки то на рік і множимо на років так пятнадцать.Ого !!!То те баблішко якби використати на користь коледжу! Давай Зінкєвич , хоч одне щось інше зроби крім волонтерства!

  6. Те що кожного разу пожежники пишуть приписи про відсутність у гуртожитку пожежної сигналізації нікого не парить?! А те, що у санвузлах гуртожитку через зношеність систем водопостачання і водовідведення пливе по стінах і облітає штукатурка теж ні?! Я розумію, що є керівники, яким так добре, бо не треба просити і заморочуватись ремонтами. А ще кожен керівник знає, що просити треба багато, то може щось дадуть, а мало проситимеш, то облизня отримаєш. Не робіть, пане Костянтине, з себе поборника правди, а як людина, яка прагне бути мером міста, дякуйте тому, що хоть хтось у Володимир прагне привести обласні гроші.

  7. Зінкевич і Панасюк тільки брудом вміють обливати. Самі до корита владиного добрались і радіють.

  8. Я -з приводу люстрації… А люстратори хто? “Злі”, “неврівноважені”,”психіатри-психи” з претензіями Цезарів та Тамерланів? Заздрісники, що хочуть і самі частинку від смачного пирога? Претенденти і претендетки, фаворити і фаворитки, “дупутати” за дукати? Хто??? Для мене відповідь очевидна.
    P.S. Не копай яму для ближнього, бо вона може бути фундаментом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця