<

Володимир-Волинський КХП повідомив про готовність до сезону жнив

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 20.06.2017 / Володимир /
Перегляди
39
/ коментарі 2

20-го червня Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів (КХП) повідомив про повну готовність до початку сезону жнив. В знак готовності, керівники підприємства провели день відкритих дверей, а також запросили священників щоб благословили на успішний сезон.

Спершу, єпископ Володимир-Волинський та Турійський Матфей провів службу на вдалий робочий сезон. Після цього директор комбінату Володимир Тишкун подякував колективу за віддану цілодобову працю, побажав досягнути гарних здобутків, а підприємцям-аграріям – хороших врожаїв. Окрім цього, пан Тишкун зосередив увагу присутніх на тому, що цьогоріч вдалося освоїти понад мільйон гривень, частина з яких витрачено на монтаж власної залізничної колії, якої підприємству не вистачало.

На підприємство прибув також директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко. Високопосадовець спочатку проінформував, що Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів один з найстаріших, але при цьому один з найефективніших комбінатів галузі на Волині. Завдячуючи керівництву та колективу, підприємство із збиткового стало одним із успішних в Україні. Також виразив надію, що цьогоріч комбінат досягне неабиякого результату та прибутків, що рівнозначно добробуту його працівників, залучення додаткових інвестицій для запровадження нових технологій у процесі обробки, зберігання та переробки врожаю зернових культур.

Із привітальним словом виступив і заступник Володимир-Волинського міського голови Олег Свідерський. Заступник мера приєднався до усіх раніше висловлених привітань та зосередив увагу на тому, що саме Володимир-Волинський КХП є одним із перших в області підготованим до сезону жнив.

Після офіційних заходів, для присутніх гостей провели екскурсію складськими приміщеннями, лабораторією, показали реконструйовані приміщення.

.




коментарів: 2
  1. страшненько все виглядає. уявімо собі тепер неуспішні господарства і отримаємо картину вцілому

  2. Давайте говорити всю правду, як проходить ця підготовка. Жителі вулиці Опільського, де знаходяться склади КХП два дні не могли вийти на вулицю, через сморід при протравлюванні складів. Цей запах визивав кашель та нудоту. Крім того на цій же вулиці щойно поклали нове асфальтне покриття на що міський бюджет витратив біля мільйона гривень. Товжина цього асфальту всього 5см, а з початком жнив по ньому повезуть на склади КХП зерно вантажівками по 30-40 тонн. Цікаво, скільки протримається дане асфальтне покриття?
    П.С. Але це дрібниці, ці вибоїни лексусу директора КХП не страшні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер