<

Володимир-Волинську районну адміністрацію перейменували на Володимирську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 9.12.2022 / Володимир / , /
Перегляди
333
/ Коментарі відсутні

Слідом за містом та районною радою, процес перейменування дійшов і до районної адміністрації. З 5-го грудня її перейменували з Володимир-Волинської на Володимирську.

Про це інформують на сайті адміністрації.

Розпорядження від 5-го грудня про перейменування видане відповідно до статті 6 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, постанов Верховної Ради України від 15-го грудня 2021 року “Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області”, від 18-го липня “Про перейменування Володимир-Волинського району Волинської області”, а також  розпорядження Кабінету Міністрів України від 15-го листопада “Про перейменування Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області”.

У відомстві зазначають, що уже проведено  державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, структурні підрозділи, а в установі триває здійснення заходів щодо внесення змін у нормативно-правові акти, положення, облікові та інші документи районної державної адміністрації та її структурних підрозділів




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа