<

Володимир-волинські рятувальники отримали новий пожежний автомобіль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 13.02.2018 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

13-го лютого на території ДПРЧ-7 місцеві надзвичайники презентували новий пожежний автомобіль, котрий отримали на днях. Освятив машину отець Євген Рябець. 

Нове авто марки “МАЗ” 2017-го року випуску в області отримало 4 пожежні частини. Одна з них потрапила у Володимир-Волинський.

Як розповідає начальник частини В’ячеслав Процюк, подібне авто вартує більше 4-ох мільйонів гривень. “МАЗ” укомплектований якісними інструментами та технікою, необхідною рятувальникам. Авто має повний привід,  обладнане електрогенератором, бензорізом, бензопилою, потужним прожектором і ще величезною кількістю пристосувань.

Коли місцеві рятувальники побачили авто, то почали побоюватися чи вміститься такий великогабаритний автомобіль у гараж. Висота машини – більше 3,5 метрів. Але побоювання виявилися марними – авто незабаром знайде своє місце у гаражі, а одну із старих пожежних машин віддадуть на користування одного з прилеглих ОТГ.

Зі слів начальника міського управління ЖКГ та будівництва Віктора Фіщука, невдовзі відбудеться сесія міської ради, на якій депутати повинні проголосувати проект рішення про виділення коштів на придбання компресора для заправки дихальних апаратів пожежників. Він вартує більше 100 тисяч гривень. Станом на сьогодні такий компресор у місцевих рятувальників відсутній. Після ліквідації пожежі вони змушені їхати у пожежну частину Нововолинська, аби заправити дихальні апарати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця