<

Володимир-Волинські поліцейські висловлюють вдячність та інформують про шахрайство і крадіжки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 24.06.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23-го червня черговою частиною Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області було прийнято 18 повідомлень.

О 8 годині 57 хвилин надійшло повідомлення про те, що вночі на подвір’я будинку, який знаходиться на вулиці Софії Ковалевської, шляхом взлому проникли невідомі особи. Зловмисники викрали з господарського приміщення електричні інструменти: електродрель, шуруповерт, електричну пилку та ін..

Також надійшов виклив від жительки Володимира-Волинського, в якому повідомлялось, що у неї на території агротехнічного коледжу викрали мобільний телефон марки ХІОМІ. Сума завданих збитків становить шість тисяч гривень. Мобільний пристрій було знайдено поліцейськими, які прибули на місце виклику. Як з’ясувалось, громадянка даний телефон загубила з власної необережності.

О 15 годині 50 хвилин було прийнято виклик з села Бубнів. Було повідомлено, що о 13 годині 40 хвилин в дитячому садочку, що знаходиться по вулиці Молодіжній, було викрадено ноутбук. Як повідомила завідуюча даного закладу, крадіжку було здійснено відвідувачем, який представився працівником Міністерства охорони здоров’я України. Запросивши чоловіка до свого кабінету, завідуюча вийшла на кілька хвилин. В цей час зловмисник заволодів ноутбуком марки Lenovo та покинув приміщення через запасний вихід. Сума збитків становить чотири тисячі гривень.

Працівники Володимир-Волинського відділення поліції висловлюють вдячність жителю Володимира-Волинського Андрію Кандибі. Підприємець, що займається встановленням систем відеоспостереження, допоміг у розкритті серії злочинів. 28-го березня було затримано злочинців, мешканців міста Сокаль, які скоювали квартирні крадіжки, а також вчинили розбійний напад. Завдяки відео, які надав Андрій Кандиба, було встановлено номер автомобіля зловмисників, після чого їх вдалось затримати. Поліцейські також зазначили, що даний підприємець постійно за потреби допомагає їм, надаючи відео та допомагаючи у їх обробленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер