<

Володимир-Волинська боксерка посіла друге місце на Чемпіонаті України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 16.09.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вихованка спортивного клубу “Любарт”, боксерка Наталія Павловська здобула друге місце на Чемпіонаті України з боксу серед юніорок у ваговій категорій 75 кг. На змаганнях такого масштабу, розповідає дівчина, була вперше. Проте впевнена, що не востаннє і ще побореться за перше місце.

“Бокс – це вид спорту, який називають чоловічим, бо він є дійсно важким. Тут немає поблажок для дівчат. Якщо ти хочеш іти вперед, то потрібно працювати і багато”,  – розповідає тренер Юлія Семко.

14-го вересня привітав Наталію Павловську з почесним другим місцем керівник спортивного клубу Володимир-Подзізей, тренери та боксери. Також на захід запросили людину, котра підтримує і допомагає спортивному клубу – депутата міської ради і голову молодіжної ради Максима Клим’юка.

Володимир Подзізей познайомив присутніх із спортсменом, котрий на  кілька днів завітав до Володимира-Волинського, повертаючись з Європи, легкоатлетом Сергієм Бородіним. Сергій колись жив, а також відточував свою спортивну форму у нашому місті. Нещодавно він зайняв перше місце на європейських змаганнях з бігу на 400 метрів з бар’єрами серед ветеранів.

“З часу, коли я почав займатися бігом, тільки через сім років добився хороших результатів. Перемога приходить до тих, хто цілеспрямовано іде вперед і пряцює”, – поділився секретом успіху Сергій Бородін




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер