<

Володимир-Волинський зустрів воїнів 14-ої бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 27.12.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

Зранку 27-го грудня Володимир-Волинський урочисто зустрів бійців 14-ї окремої механізованої бригади. Військове з’єднання повернулось з території проведення ООС у місце постійної дислокації.

Урочистою ходою від території бригади по вулиці Ковельській військові пройшлися маршем до центру міста. Зупинилися біля НВК «ЗОШ№3-ліцей», де поклали квіти до меморіальних дошок загиблим побратимам.

На шляху до площі Героїв військових зустрічали містяни з квітами та прапорами.

На площі Героїв міста відбулася основна частина події. Військові, а також голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, мер Петро Саганюк, представники духовенства і інші поклали квіти до обеліска Слави та меморіальної дошки загиблим учасникам АТО.

Шестеро сімей напередодні свят вже не дочекаються додому своїх чоловіків, братів та батьків. Цієї ротації до Героїв, які віддали життя за Україну, приєдналося ще шість імен військовослужбовців 14-ої ОМБр.

До військовослужбовців бригади зі словами вітань звернуся т.в.о командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Олег Мікац. Він вручив цілий ряд відзнак та нагород тим, хто проявив особливу мужність та героїзм у боях за територіальну цілісність України. Також нагороди вручали представники влади області і міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер