<

Володимир-волинські депутати за реорганізацію ЖЕКу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:19 | 10.11.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

9-го листопада на 29-му засіданні сесії міської ради обранці громади міста проголосували проект рішення про реорганізацію комунального підприємства Володимир-Волинської житлово-експлуатаційної контори № 1 та затвердження Статуту комунального підприємства «Управляюча житлова компанія». 

Зауваження до проекту рішення висловив депутат Ярослав Жук.

“Ми ліквідовуємо ЖЕК і перетворюємо на комерційне підприємство. Виникає питання: чи не буде у два-три рази підвищено тарифи”, – зазначив Жук. 

Голова депутатської комісії з питань містобудування Григорій Цаль-Цалко повідомив, що з 1-го січня 2019-го року на послуги ЖЕКу не буде нараховуватися субсидія.

“Так держава спонукає населення до самоорганізації. Це в інтересах населення. Комісія підтримала. Зауважень не було”, – розповів він.

Нова компанія в ідеалі має запрацювати вже з 1-го січня 2019 року.




один коментар
  1. Дивно слухати слово депутата Цаль-Цалька , що діквідація Жеку в інтересах населення. Люди десятиліттями платили в Жек кварплату і що отримали натомість – майже всі житлові багатоповерхові будинки вимагають капітального ремонту , а зараз ремонт тільки одного даху потягне мільйон гривень , а ремонт трубопроводів опалення , водопроводу , каналізації , електропроводки ще мільйцон -а це у випадку багатоповерхового 50 квартирного будинку по 40 тисяч з квартири. Ось що зараз буде чекати жильців будинків після рішення депутатів міької ради. Тобто зараз так як ліквідується Жек , то жильці змушені всі проблеми вирішувати самостійно за свої кошти , А хіба це реально при нішньому зубожінні людей . Ось за таке добро проголосували наші обранці. Можливо Цаль-Цалко і має коштм платити , адже отримує пристойну заробітну плату як державний службовець , кажуть отримує гроші ще як інвалід , та ще керує декількома ССББ – теж не безкоштовно. То він має кошти , а що вказати за пенсіонерів при пенсії -1600-1800 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа