<

Володимир-Волинська школа інтернат відсвяткувала своє 56-ліття. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:13 | 20.10.2018 / Володимир /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

19-го жовтня Володимир – Волинська  спеціалізована школа – інтернат І – ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально – педагогічної підтримки» відсвяткувала 56-ть років з моменту заснування. На подвір’ї закладу провели святкову лінійку та організували ярмарку смаколиків.

Під час святкової лінійки першим виступ директор закладу Валентин Вірковський, який подякував педагогічному колективові та учням за сумлінну працю. Також керівник закладу повідомив, що невдовзі школа отримає новий статус “ліцей”, і це означає, що педагоги та учні повинні ще більше працювати та досягати нових успіхів.

Прибули на свято привітати з річницею навчального закладу секретар міської ради Олег Свідерський, депутат Волинської обласної Валентин Кошельник та начальник управління освіти, молоді та спорту В’ячеслав Петрук. Окрім слів привітання, гості вручали подяки, квіти та грошові премії педагогам.

На території закладу також провели святковий ярмарок смаколиків. Супроводжували ярмаркуваня виступами учнів навчального закладу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер