<

Водій КАМАЗу сплатить штраф за забруднення дороги в селі Льотниче Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 24.01.2020 / Володимир / , /
Перегляди
115
/ 1 коментар

Чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля КАМАЗ, виїжджав із поля та забруднив дорогу в селі Льотниче Володимир-Волинського району. На водія був складений протокол, а справу передали до суду.

21-го січня суддя Володимир-Волинського міського суду Волинської області розглянув матеріали, які надійшли від начальника поліції Володимир – Волинського відділення поліції про притягнення чоловіка до адміністративної відповідальності. Про це йдеться в постанові суду.

Так, 9- го грудня 2019 року о 14:55, керуючи автомобілем марки КАМАЗ-55102, по вулиці Лесі Українки у селі Льотниче, водій створив перешкоди для дорожнього руху, оскільки забруднив дорожнє покриття землею з поля. Цим він порушив вимоги п.2.3 Правил дорожнього руху.

Своїми діями особа вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ст.139 КУпАП – пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення.

У суді чоловік свою вину у скоєному визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому. Пояснив, що виїжджав з поля КАМАЗом, колеса відповідно були забруднені в землі, тому і забруднив асфальт.

Окрім цього його вина у вчиненні правопорушення підтверджується протоколом, рапортом чергового Володимир-Волинськоговіддіження поліції, актом обстеження ділянки вулично-шляхової мережі та іншими матеріалами справи.

Суд призначив водію штраф у розмірі 340 гривень. Стягнули судовий збір у розмірі 420,40 гривень.

У разі несплати штрафу протягом 15 днів з правопорушника стягується подвійний розмір штрафу.

Фото на головній – ілюстративне




один коментар
  1. Таких трудяг наша поліція може зловити! А от коли дівчину збивають ушлёпкі на пішохідному переході біля АТБ на ковельській, то всі вже і забули

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок