<

Відкрито цупив з магазинів скриньки для благодійних пожертв: у Володимирі судили грабіжника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 7.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинському судили злодія, який двічі грабував місцеві магазини, а саме відкрито цупив скриньки для благодійних пожертв.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду.

Так, 28-го грудня 2020 року о 10:19 злодій, знаходячись в магазині «Наш Край», що на вулиці Луцькій, 2 в присутності продавця відкрито викрав з прилавку скриньку для благодійних пожертв, розміщену Благодійним фондом «Янгол перемоги», в якій знаходилось 83 гривні.

Крім того, 15-го січня 2021 року о 11:00, знаходячись в магазині «Ельф-1», що на вулиці Ковельській, буд. 56а, зловмисник теж в присутності продавця відкрито викрав з прилавку скриньку для благодійних пожертв, вартістю 50 гривень, в якій знаходилось 168 гривень.

Проти злодія порушили два кримінальних провадження за ч. 1 ст.186 КК України (Грабіж) та ч.2 ст.186 КК України (грабіж, вчинений повторно).

В суді грабіжник зізнався у скоєному та повідомив, що повністю відшкодував благодійному фонду матеріальну шкоду.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі. Однак звільнив його від відбування покарання, якщо він протягом іспитового терміну в 2 роки не вчинить нового кримінального правопорушення.

Також чоловіку доведеться сплатити в дохід держави 1634 гривні судового збору.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця