<

Відібрали «права», справу скерують до суду: у поліції прокоментували резонансну ДТП з п’яною водійкою BMW у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 26.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
4525
/ коментарі 3

22-го серпня, близько 9 години, на вулиці Луцькій у Володимирі п’яна 25-ти річна водійка автомобіля BMW, мешканка села Овадне, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на швидкості влетіла у припарковані авто. Справу передадуть до суду.

До журналістів БУГу неодноразово зверталися стурбовані мешканці Володимира, які боялися, що винуватиця аварія лишиться непокараною. Зазначили, що жінка є ще й військовослужбовицею. Тому журналісти звернулися за коментарем до правоохоронців. Відповідь розмістили на сторінці Володимир-Волинського районного відділу поліції у фейсбуці.

Момент аварії зафіксували камери спостереження міста, тож інформація про пригоду набула резонансу: на відео видно, що кермувальниця рухалась зі значною швидкістю та пошкодила інші автомобілі. Ніхто з громадян, на щастя, не постраждав.

Як зазначили у поліції, за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди на водійку було складено адміністративний протокол за ст.124 КУпАП: порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна – тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Також працівники поліції встановили, що кермувальниця перебувала в стані алкогольного сп’яніння: під час визначення стану алкогольного сп’яніння за допомогою газоаналізатор «Драгер» було встановлено, що вміст алкоголю в крові дівчини становить 1,76 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

За цим фактом було складено ще один адміністративний протокол за ст.130 КУпАП: керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння – тягне за собою накладення штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Також у водійки вилучили посвідчення водія.

“Адміністративні матеріали з приводу цієї події за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення в 10-денний термін буде скеровано до Володимир-Волинського міського суду для прийняття рішення”, – йдеться у повідомленні.

Також додають, що винуватиця автопригоди раніше дорожньо-транспортних пригод не вчиняла. 




коментарів: 3
  1. За підрахунками, якщо припустити, що дєвочка мала 60 кг, то вона бахнула 300 гр горілки. Смєлая дєвочка, магьот.

  2. Радий за вас земляки.Радий що немає жертв,що не влетила на автобусну зупинку,що там не було вас чи ваших близьких.Пильнуйте бо через рик права повернуть. А чому пожитєво не забирають прав?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер