<

У Володимир-Волинському районі до Зимнівської ОТГ приєдналася Хмелівківська сільська рада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 27.12.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На передноворічній сесії Зимнівської ОТГ, 27-го грудня, офіційно відбулося приєднання Хмелівківської сільської ради. Відтак депутатський корпус поповнився 4 депутатами, а населення громади зросло на понад тисячу осіб.

Нагадаємо, що в неділю 24-го грудня, у Хмелівківській сільраді відбулися вибори депутатів до Зимнівської сільської ради. На приєднаній території було створено 4 одномандатні округи та обрано чотирьох депутатів. Відтепер депутатський корпус ОТГ складає 26 обранців.

На сесії депутатів Зимнівської ОТГ відбулося вручення посвідчення депутата. Також в свої обов’язки вступив староста.

“Вітаю з обранням. Бажаю вам бути активними депутатами та працювати для громади. Хоча, щоб всі працювали на результат, а не відстоювали політичні інтереси. Будемо разом працювати для громади” – привітав голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик.

Нагадаємо, що у Володимир-Волинському районі ще дві сільські ради не вирішили до кого доєднатися – Березовичівська та Хобултівська. І до моменту поки ці дві громади не визначаться до кого приєднатися, до того моменту і буде функціонувати Володимир-Волинська районна рада. Раніше на сесіях Хобултівської сільради обговорювалася можливість приєднатися до Зимного. Березовичівська сільрада розглядає ще й варіант приєднатися до громади Локачинського району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця