<

В Устилузі під час заготівлі дров загинув чоловік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 22.11.2018 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

21-го листопада до Володимир-Волинського ТМО був доставлений житель Устилуга з численними травмами. Отримав їх житель громади при заготівлі дров в Устилузькому лісництві під час рубки дерева. На нього впала гілка дерева. 

Поліцейські повідомили журналістів інтернет-видання «БУГ», 59-річний чоловік потрапив до медичного закладу із закритою травмою грудної клітини,  множинними переломами ребер з обох сторін, розривом обох легень, закритим переломом лівої ключиці та вивихом лівого плеча.

Чоловіка одразу госпіталізували в реанімацію, де він помер під час надання йому медичної допомоги.




коментарів: 2
  1. сумно , що так гинуть люди . Дай боже , що б це була остання жертва цієї ватхалалії , що твориться останнім часом в лісах Волині , коли систематично, глобально і в великих маштабах нещадно рубаються дерева . Не хочеться того говорити , але МАТІНКА- ПРИРОДА буде мстити тим , хто з нею так поводиться … В Європі це вже давно зрозуміли і в багатьох країнах заборонено знищувати ліси – тільки санітарна рубка від жорстким контролем громадськості . А в нас рубає , хто хоче- реальної відповідальності ж немає .І влада на різних рівнях навіть заохочує і стимулює цей процес – непомірно ніднімаючи ціни на газ та не контролючи вивіз деревини за кордон і переводячи газові котельні на дрова..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер