<

В колишній гімназії Володимира збудують нове укриття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 4.10.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
1084
/ коментарі 2

У Володимирі надали дозвіл на розроблення детального плану території частини вулиці 20-го Липня, щоб збудувати там укриття для учнів перепрофільованого ліцею.

Відповідне рішення прийняли на сесії депутати міської ради 30-го вересня.

У документі йдеться “Надати дозвіл на розроблення детального плану території частини вулиці 20-го Липня у місті Володимирі Волинської області для реконструкції існуючих будівель та нового будівництва укриття, для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання”.

Як додав на пресконференції міський голова Ігор Пальонка, після розробки детального плану території, будуть вестися перемовини з проєктантами, залучать актив громади, щоб оптимально вибрати місце для укриття на території колишньої гімназії.

Над самим укриттям також планують добудувати приміщення, яких не вистачає для освітнього процесу в даному навчальному закладі.

Нагадаємо вкінці липня на сесії депутати прийняли рішення про перепрофілювання гімназії імені Олександра Цинкаловського у профільний ліцей. Молодші класи цього року набирали востаннє. До 2027 року там мають навчатися лише старші класи.

Наразі в колишній гімназії немає належного укриття, тому молодшим класам пропонували переходити в інші навчальні заклади міста, або ж навчатися на дистанційній формі. Для старших класів поки обладнали приміщення МНВК, що на вулиці Луцькій. Відповідне рішення про передачу частини приміщення міжшкільного комбінату для очного навчання школярів, прийняли на виконкомі на початку вересня. В разі тривоги вони ходять в укриття ЦПО, що знаходиться через дорогу.




коментарів: 2
  1. Ці конюшні,які називають гімназією , вже давно пора розвалити ,а не тратити гроші на якісь укриття ,чи комусь хочеться заробити на цих оборудках .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер