<

В ДТП у Володимирі-Волинському загинула жінка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:29 | 8.10.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

За оновленими даними обласної Державтоінспекції, у автопригоді, що трапилася 7-го жовтня на перехресті вулиць Володимира Великого та Наталії Ужвій у Володимирі-Волинському, загинула жінка.

Як вже повідомляв “БУГ”, 7-го жовтня, о 14-й годині 41-річний місцевий житель, водій автомобіля «КАМАЗ», виїжджаючи з другорядної дороги не надав переваги в русі автомобілю «Форд Транзит», під керуванням 34-річного мешканця міста.

Внаслідок зіткнення автомобілів постраждали обидва водії транспортних засобів. Окрім того, травмувалися шестеро пасажирів буса: 1984, 1959, 1977, 1982, 1990 та 1988 років народження – всі вони мешканці міста Володимира-Волинського. Із травмами різного ступеня важкості обох водіїв та усіх пасажирів госпіталізовано у Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання.

Нажаль, життя одної із потерпілих у страшній аварії обірвалося: від отриманих травм жінка, 1959 року народження, померла у відділенні реанімації.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер