<

Уже вп’яте у Володимирі-Волинському провели «Володимирські висоти»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:23 | 28.07.2018 / Володимир /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

28-липня спортсмени-легкоатлети з усієї України з’їхалися до Володимира-Волинського на Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту “Володимирські висоти – 2018”. Змагання відбулися вп’яте. 

Учасників турніру було розділено на юнацький та дорослий розряди.  Найцікавіше глядачам було спостерігати за тим, як стрибають чоловіки. Адже вони підкоряли планку на висоті більше 2-ох метрів.

У жіночому спортивному розряді змагалося 5 спортсменок, у чоловічому – 10. також було чимало юніорів і спортсменів-початківців.

Так, серед жінок перемога дісталася Лілії Клінцовій, майстру спорту України, яка приїхала з Харкова. Вона подолала висоту у 180 см. Друге місце посіла володимирчанка, кандидат в майстри спорту Анастасія Матвійок.

Антон Мокряк став переможцем серед чоловіків. Він здолав висоту у 215 см і цим встановив особистий рекорд, а також виконав норматив майстра спорту України.  А Вадим Кравчук з Володимира-Волинського, який є співорганізатором змагань, отримав срібло турніру.

На турнір завітала і підтримала спортсменів Ірина Геращенко, майстер спорту міжнародного класу та фіналістка Олімпійських ігор 2016-го року.

Захід був організований відділом у справах сім’ї молоді та спорту виконкому Володимир-Волинської міської ради, спонсорську допомогу для організації і подарунки спортсменам надав Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”.

Нагадаємо, що рекорд «Володимирських висот» встановили у 2017-му. Планку на висоті 230 см. подолав Юрій Кримаренко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер