<

Уже третю дорогу цьогоріч асфальтують у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 5.04.2019 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У Володимирі-Волинському протягом двох тижнів ведуться активні ремонтні роботи дорожнього покриття бічних вулиць, а також облаштовують тротуари. Про це розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Скоро на вулиці Івана Франка люди ходитимуть по тротуарах вкладених бруківкою. За словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, роботи на вулиці розпочалися ще минулого року. Було капітально відремонтоване дорожнє покриття. Тротуари ж доробляють цьогоріч. Коштують такі роботи міському бюджету більше мільйона гривень. Вкладає більше 1000 метрів квадратних бруківки ПП «Ліски».

Тротуари роблять зручними для усіх. Виконують пониження, а також вклали спеціальні тактильні полоси.

“Тротуари виконуються по нових державних будівельних нормах. Це був об’єкт перехідний. В нас були деякі зауваження до Луцької ДПМК, яка вкладала минулого року асфальт на цій вулиці. Обіцяють виправити всі недоліки. Сьогодні ж ведуться роботи на тротуарах. Нові будівельні норми включають відповідні пониження, тактильні полоси для сліпих і слабозрячих. Плануємо до Великодня ці роботи, за сприяння погодніх умов, завершити”, – розповів Ярослав Матвійчук.

Як розповів Ярослав Матвійчук, з початку весни у місті вже вдалося відремонтувати дорожнє покриття на двох вулицях: Наливайка та частині вулиці Івана Богуна.

“Розпочалися роботи на вулиці Ломоносова, а також підготовчі роботи до поточного асфальтування доріг у місті. Зима показала, що дороги в нормальному стані. Ямки будуть усунуті. Поточний ремонт буде виконано бригадою КП “Полігон. Його до Пасхи плануємо завершити”, – зазначив Матвійчук.

Він зазначив, що робота по вулиці Ломоносова буде виконана на умовах співфінансування з Дорожнім державним фондом. Щоправда роботи довелося розпочати за кошти міського бюджету. Про виділення коштів з Державного фонду погоджено, проте на сьогодні заблокований обласний бюджет і не проводяться засідання обласної ради, тому ці кошти не можуть бути прийняті.




коментарів: 2
  1. На Антоновича, коли заасфальтуєте? Гроші на проект позбирав місцевий активіст по 500 або 1000 грн. вже рік тому… Ні слуху і ні духу.

  2. Коли вкладуть плитку на тротуарі по Луцькій з правоі сторони і заасфальтуйте декілька ям на Гайдамацькій ,бо там колесо можна залишити .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер