<

Учням по 100 гривень стипендії, а голові Володимир-Волинської райради 30% надбавки. За які премії голосують депутати?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 7.06.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 4

На черговій сесії депутатів Володимир-Волинської районної ради, 7-го червня, приймали рішення про преміювання учнів шкіл району, а також голосували за надбавку для голови райради Роману Гуку.

Спершу депутати розглянули проект рішення, в якому пропонувалося призначити стипендію сімом учням сіл Березовичі, Микуличі та Хобултова в розмірі 100 гривень. Депутати заявили, що сума зовсім маленька і потрібно її збільшити хоча б удвічі. Під час обговорення вирішили, що потрібно підняти до 200 гривень і за це голосували.

Однак Роман Гук наголосив, що зараз це не можна зробити, а спершу потрібно прийняти правки до бюджету райради, а після цього збільшувати розмір виплати. Внести необхідні зміни зможуть лише на засідання наступної сесії.

Відразу ж після того як прийняли рішення про виплату стипендій учням, розглянули питання про надання надбавки до заробітної плати самому ж голові райради.

“Гуку Роману Григоровичу, голові районної ради, встановити надбавку за вислугу років в розмірі 30 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, стаж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування якого становить 20 років станом на 19.05.2018 року”, – йдеться в проекті.

Встановити якою ж буде надбавка можна оцінити відкривши декларацію Романа Гука за 2017 рік, де зазначено, що річний заробіток становить 180 930 гривень. Отож, голова районної ради отримає надбавку в межах від 3 до 4-х тисяч гривень.

На завершення нагадаємо, що бюджет Володимир-Волинської районної ради наразі формує лише дві сільські ради, які поки що не доєдналися до громад. Хобултівська сільська рада планує об’єднатися із Зимнівською ОТГ та вибори очікуються цьогоріч. Березовичівська сільська рада вирішила створити громаду із Війницею.




коментарів: 4
  1. Да ты чё СУКА- охренел??
    20 лет выслуги??? Кусок г..на..!!!!
    а будущему нации – треба розглянути..!!
    ЧЁрт…. Скоро всё будет…((((

  2. Мені стидно що я українець.Стидно за такі (стипендії),стидно за пенсії моїх батьків.Стидно за чиновників всіх рангів і наших депутатів.Але маєм те що маєм.

  3. коли депутати голосують за призначення надбавок службовцям , які є обовязковими , то це може бути нормальне явище , а от як розуміти явище , коли депутати Володимир-Волинської міської ради сьомого скликання проголовували за виділення коштів з місцевого бюджету по надбавкам службовцям та чиновникам місцевого самоврядування , які мають необовязковий характер і цим голосування ввели ці надбавки в статус постійних , вимивши при цьому декілька мільйонів з місцевої казни , які б могли піти на вирішення злободенних питань місцян ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця