<

У Володимирі збудують новий триповерховий торговий заклад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 23.02.2022 / Володимир / /
Перегляди
4258
/ коментарі 2

У Володимирі на розі вулиць Ковельська- Генерала Шухевича підприємці Трачук та Тараймович планують збудувати новий торговий заклад.

Рішення про надання дозволу на виготовлення детального плану території обмеженої вулицями: Ковельська-Генерала Шухевича прийняли депутати на сесії 23-го лютого.

За відповідне рішення проголосував 21 депутат.

З відповідною заявою на надання дозволу до міської ради звернулися громадяни Трачук М.Т. та Тараймович І.В.

Індикаторами детального плану пропонуються: кількість малих підприємств на частині території обмеженої вулицями: Ковельська-Генерала Шухевича у місті Володимирі; кількість освоєних нових видів послуг; кількість робочих місць.

Підготовчі процедури розроблення детального плану території мають провести до 15-го травня 2022 року. Після чого відбудуться громадські слухання, розгляд детального плану території архітектурно – містобудівною радою та ряд інших процедур.

Як розповів мер Володимира Ігор Пальонка на брифінгу 22-го лютого, йдеться про будівництво 3-поверхового торгівельного приміщення. Рішення вже тричі розглядали на сесіях.

“Прийшли потенційні інвестори й запропонували схему та візуалізацію триповерхового торгівельного об’єкта. Тішить, що ми приймемо рішення і тим самим надамо дозвіл потенційним інвесторам щось збудувати у місті, а також відкрити декілька нових робочих місць. Думаю, що ця будівля буде справжньою окрасою міста”, – додав мер Володимира.




коментарів: 2
  1. Цікаво це на місці пам’ятника УПА чи червоної лікарні? Бо там фактично скрізь будинки стоять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця