<

У Володимирі-Волинському зустріли танкістів, котрі брали участь у міжнародних змаганнях НАТО “Сила Європи”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:17 | 16.06.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

16-го червня у військову частину Володимира-Волинського прибули бійці танкового батальйону 14-ї окремої механізованої бригади – кращий танковий взвод Збройних Сил України, який повернувся з Німеччини. Закордонам танкісти протягом місяця часу демонстрували свої навички та вміння. За результатами змагань українські військові зайняли 5-те місце із шести (обійшли лише поляків).

Привітати військовослужбовців прибув міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

“Щиро дякую за ваші патріотизм, мужність, військову доблесть та героїзм, за те, що гідно представили українське військо на міжнародному рівні. А також дозвольте подякувати за ваші самовіддану боротьбу за незалежність і цілісність України та наближення перемоги! Володимир-Волинський та всі його жителі надзвичайно пишаються вами! Бажаю вам міцного здоров’я, миру, родинного благополуччя й Божого благословення, й звісно ж, якнайшвидше повернутися додому не просто в відпустку, а на зовсім, і певна річ, – із перемогою!” – сказав мер міста.

Як розповіли самі ж учасники змагань, то найскладнішим для них був мовний бар’єр, адже потрібно було робити доповіді. А ще повідомили, що закордонні військові були вражені технікою українців, котра хоч і не нова, однак проходила там, де техніка деяких країн не змогла. Також солдати повідомили, що для них не було складно виконувати поставлені військові завдання, адже досвід здобували під час реальних військових дій. Як зазначили учасники, багато балів втратили через те, що різні системи орієнтування і наші військові не звикли звітувати через певну відстань, а лише коли виконають поставлене завдання.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа