<

У Володимирі-Волинському знову суд над бійцями 51-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 23.05.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

23-го травня у Володимир-Волинському міському суді відбулося слухання у справі 22-ох бійців 51-ї бригади.

На засідання цього разу не з’явився вперше за два роки ведення справи захисник Василь Нагорний.

“Символічно, що 23-го травня буде рівно рік, як військова прокуратура Запорізького гарнізону ігнорує вказівки Генпрокурора Юрія Луценка щодо припинення переслідування 51-ої бригади. Справа 22-ох бійців – це той випадок, коли кажуть, що в суді правди не знайдеш. Хай вже хлопці вибачать, але на цьому засіданні мене не буде з поважних причин”, – написав захисник Василь Нагорний двома днями раніше на своїй сторінці у Facebook

До зали Володимир-Волинського суду 23-го травня з’явилася захисниця Олена Яркіна. Засідання проводили у режимі відеоконференції з приміщеннями інших судів. На жаль, за словами судді Олександра Лященка, з технічних причин не вдалося зв’язатися з приміщенням Кіровоградського районного суду Кіровоградської області, куди мали з’явитися свідки обвинувачення. Тому замість допиту свідків перейшли до вивчення 10-го та 11-го томів справи і заслуховування залучених аудіозаписів допитів обвинувачених.

Нагадаємо, судова справа по 22-ох бійцях 51-ої ОМБр триває вже більше двох років. Хлопцям повідомляли, що якщо вони визнають свою вину, то за статтею 48 Кримінального Кодексу України, особу, яка вперше вчинила злочин невеликої або середньої тяжкості, може бути звільнено від кримінальної відповідальності. Проте обвинувачені своєї вини не визнають.




коментарів: 2
  1. Хай би ПРегіонів, що вкрали по словах Порощенка 100млн.дол. так судили!
    А судять Патріотів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер