<

У Володимирі-Волинському знову проводитимуть ярмарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:41 | 6.11.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Цього разу ярмарок відбудеться 14-го листопада. З 10:00 містяни знову матимуть змогу запастися сільськогосподарською продукцією, медом, хлібопродуктами та іншими необхідними товарами.

Як пояснила журналістам “БУГу” заступник міського голови Лариса Кулікова, потреба в організації чергового ярмарку виникла через проблему із заготівлею містянами овочів. “Особливо цього року не вродила капуста. Відповідно і ціна на неї – за 9-ть гривень. Минулої суботи міськвиконком організовував продаж цього овочу за зниженою ціною – 7-м гривень. Однак, дзвінки про необхідність ярмарку надходять до міського голови і досі”, – пояснила Лариса Кулікова.

На ринку ціни на овочі – космічні. І, як кажуть самі продавці, щодень вони тільки ростуть. Навіть фермер, який на замовлення міської ради продавав капусту дешевше – наразі відмовляється. Каже, що у нього просто з поля забирають за 7,50 гривень.

Надія людей на ярмарок як на подію, де фермери та сільгоспвиробники битимуть не на ціну, а на кількість проданого товару. Відтак, відпускатимуть овочі дешевше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок