<

У Володимирі-Волинському жителі скаржаться на жахливі дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 14.03.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 4

З настанням потепління, деякі вулиці міста Володимира-Волинського перетворилися в болото. На сторінках інтернет-видання “БУГ” публікували про стан дороги до села Володимирівка, Зимнівської ОТГ та ще однієї міської вулиці Щоголіва

На електронну адресу інтернет-видання “БУГ” обурені жителі надсилають прохання надати розголосу їх проблемі та діляться фотографіями. Зокрема один з листів стосувався селища цегельного заводу.

“З часів зупинки заводу – дорогами у селищі ніхто не займався, окрім вулиці Будівельної, де зробили ремонт асфальту у минуломі році. Всі решту вулиці мають ґрунтове покриття – яке навесні стає просто непрохідним. Люди змушені в буквальному сенсі перепливати вулиці, щоб дістатись додому. Особисті автівки змушені лишати на вулиці Будівельній, без нагляду і охорони, що може призвести до крадіжки або пошкодження майна.” – зазначив читач в листі.

Подібна ситуація спостерігається ще на одній бічній вулиці – Зеленій. Жителька вулиці повідомила, що зверталася до місцевої влади, однак у відписці отримали “немає коштів”.

В цей же час на 2018 рік визначили перелік вулиць для асфальтування:

– вулиця Івана Сірка;
– Кривоноса;
– Липинського;
– Лабораторна;
– Софії Ковалевської;
– Богдана Лепського;
– Івана Франка;
– Зимнівська, до вулиці Лєвєнцова;
– Клима Савури;
– Залізняка;
– Крушельницької;
– Академіка Кримського

Вулиця Броварна, поблизу ЗОШ №1. Після проведення водопроводу ситуація погіршилася із станом дороги.




коментарів: 4
    • тут на мою думку ситуція з ремонтом доріг дуже проста – дізнайтесь де живуть наші міські депутати і дізнайтесь чи ремонтувалися дороги біля їхнього житла – наші депутати голосують майже за принципом – спочатку якісь особисті інтереси , а потім громадські- це вже традиція . Відносно того що немає грошей – подивіться куди пливуть і на що витрачаються гроші з міського бюджету ???. Мільйони точно не на потреби громади !!! Тай відношення відносно коштів навіть на ті дороги , що ремонтуються різне – одну дорогу можна зробити тяп -ляп – а на іншій навіть за рахунок місцевого бюджету викладають за значні кошти бордюри , яких навіть незавжди є на центральних вулицях міста . Думаю тут основна причина у відсутності дієвого контролю за виділенням та витрачанням коштів та у пасивності самих мешканців міста …

  1. ще треба додати фото вул.Л.Українки у с. Новосілки. Такого ще ніхто не бачив….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер