<

У Володимирі-Волинському зафіксували кілька випадків шахрайства: зловмисники представляються працівниками соціальних служб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 19.05.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Працівники Управління соціального захиту населення Володимир-Волинської міської ради попереджають жителів міста про випадки шахраства.

На жаль, у місті Володимирі-Волинському знову стали відомі факти, коли шахраї під виглядом соціальних працівників видурюють у пенсіонерів гроші. Неодноразово наголошувалось працівниками міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) підопічним, які отримують соціальні послуги по догляду вдома, що ми не присилаємо невідомих людей для здійснення будь-яких дій з обміну грошей чи отримання соціальних доплат.

Своїх працівників Ви знаєте в обличчя, а коли працівник у відпустці або на лікарняному, Вас завжди повідомлять і нового працівника познайомлять з Вами особисто. Крім того, соціальні працівники приходять у визначені дні і години, мають при собі посвідчення. Черговий раз застерігаємо громадян бути обачними й не довіряти стороннім людям. Способи видурювання грошей у шахраїв найрізноманітніші. За жодних умов не впускайте до своєї оселі незнайомців, навіть, якщо вони називають себе соціальними працівниками. Аби переконатися в цьому, через зачинені двері дізнайтеся у них прізвище і телефон їхньої служби. Зателефонуйте туди і переконайтеся у достовірності інформації.

Запідозривши, що вас намагаються обдурити, негайно дзвоніть в міліцію за номером “102”.

Нагадаємо, що поліція повідомила про випадки шахрайства у місті. Зокрема, 17-го травня у Володимирі-Волинському, шахраї представилися працівниками соціального захисту та під виглядом оформлення соціальної допомоги і обміну валюти, вони видурили у пенсіонера  понад 20 тисяч доларів та 11 тисяч євро. Цього ж дня трапився ще випадок шахрайства, де у пенсіонерки виманили всі її збережання – приблизно 450 гривень та 15 доларів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер