<

У Володимирі-Волинському відмовилися від побілки дерев

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:24 | 27.03.2018 / Володимир /
Перегляди
34
/ коментарів 14

У Володимирі-Волинському підняли питання весняного благоустрою міста та підготовки до Великодніх свят, зокрема, доречності побілки дерев.

27-го березня під час оперативної наради начальник КП “Полігон” Олександр Козичко звернувся до мера Володимира-Волинського із питанням чи варто цьогоріч проводити побілку дерев у місті.

“Дерева не білити! Бо кажуть, що це комуністичні пережитки. Хіба щось робити – це комуністичні пережитки?”, – наголосив Петро Саганюк.

Цьогоріч, через несприятливі погодні умови, може не відбутися загальноміська толока для прибирання міста. Однак, всім комунальним службам дане розпорядження готувати місто до Великодніх свят. Вже від завтра, 28-го березня, у місті припинять різати хворі дерева.




коментарів: 14
  1. “побілка дерев – це комуністичні пережитки”…
    А нічого, що білення дерев захищає їх від шкідників???

  2. білити чи не білити дерева ??? Якщо тям -лям як здебільшого білять в нас в місті , так для галочки , то краще не білити ,але якщо треба щоб захистити дерева від опіків , полікувати їх і захистити від шкідників , які зимували в корі , то прошу пан Козичко приготуйте розчин з вапна , мідного купоросу та столярного клею яким можна білити дерева, але тільки в сонячну погоду . А перед тим не забудьте замазати садовим варом всі тріщини та пошкодження кори. І останнє-дерева з гладкою корою білити не варто . Правда в цивілізованому світі в магазинах існують спеціальні суміші для весняної , літньої та осінньої обробки дерев не на вапняній основі … Так ось тут пан Саганюк правий , що не всі речі з минулих років є пережитками …

  3. Побілка це ще квіточки а ягідки це зробити фонтан на місці могили солдат другої світової війни бо це теж комуністичні пережитки.Скоро знесуть поллвину Володимира бо по ньому колись комуністи ходили

  4. Монумент слави воїнам другої світової хочуть зробити фонтаном,тому що це пережиток совєтів оце сила думки,а відмінити побілку дерев це тільки квіточки.Скоро пів Володимира знесуть бо по ньому количь комуністи пішки ходили.

    • до Петра . Те що монумент Слави треба перенести на інше місце це питання тільки часу. Бо що можна сказати гостям міста , коли на вїзді в місто їх зустрічає танк , а на цетральній площі , яка повинна бути місцем відпочинку є такі символи , яких немає мабуть ні в одному вже місті України. Інше питання – , що не образити тих людей , які дуже цінують історичні події , що звязані з війною треба знайти достойне місце в Володимирі для пересення таких памятників.

  5. Давайте знесіть Володимир бо по ньому колись комуністм пішки ходили.Виявляється у нас в місті два вида активістів перші це ледарі які не хочуть білитт дерева вмправдовуючись пережитками,а другі це ті хто хочуть в центрі міста фонтан на місці могили солдат другої світової війни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота