<

У Володимирі-Волинському відкрили 4 дитячі майданчики за сприяння нардепа Ігоря Гузя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:11 | 3.04.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У неділю, 2-го квітня, народний депутат України Ігор Гузь перебував із робочою поїздкою у місті Володимир-Волинський. Нардеп звітував перед громадою міста про зроблене за 2,5 роки роботи у парламенті, а також взяв участь у відкритті чотирьох дитячо-спортивних майданчиків в місті, які придбали коштом державної субвенції.

Майданчики були встановлені в різних частинах міста, в дворах міських багатоповерхівок, де збирається найбільше малечі: на вулиці Сагайдачного, біля будинків 5 – 7, на вулиці Драгоманова, 4, на вулиці Луцькій, біля магазину “Марко”, та у військовому містечку №2, в парку, що біля храму Юрія Переможця. Вартість кожного майданчика – майже 80 тисяч гривень.

Зауважимо, що відкриття майданчиків було не традиційним, так як поки діти розважалися на гойдалках та спусках, їхні батьки заслухали звіт народного обранця за 2,5 роки роботи в Парламенті. Після звіту політика, присутні мали змогу задати питання, котрі їх турбували. Одне із найболючіших – абонплата за газ та субсидії.

“Сьогодні ми відкрили чотири дитячі майданчики. І що дуже важливо, не просто відкрили, а й провели зустрічі з людьми. Були такі зустрічі, більше 50 жителів Володимира, і маса питань. Нам в чому добре? Я беру на себе блок питань, які я можу вирішити, як народний депутат України, а зі мною був присутній Ярослав Анатолійович (Матвійчук, перший заступник міського голови – ред.), були і питання до міської ради. Питань маса, це й питання з проїздом, шкіл, садків та інші. Я працюю з помічниками і реакція йтиме на запити жителів Володимира-Волинського,” – зазначив Ігор Гузь.

Загалом для дозвілля дітвори у населених пунктах Прибужжя облаштували майже 80 таких розважальних платформ для дітей, а це – майже 7 мільйонів гривень із 20-ти мільйонної державної субвенції, які з ініціативи народного депутата Ігоря Гузя держава спрямувала на втілення програми з встановлення дитячих та спортивних майданчиків.

Ярослав Матвійчук підсумував, що загалом за 2016-й рік було встановлено 17 дитячих майданчиків, два спортивні міні-комплекси із штучним покриттям.




коментарів: 2
  1. Місцевій владі начхати на дітей було до цього часу ?! В кінці малюнок Слава Україні на фото мене розмішив !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця