<

У Володимирі-Волинському відбулись змагання серед працівників місцевих центрів «Спорт для всіх»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 15.11.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

14 листопада 2016 року в місті Володимир-Волинський в спортивно-оздоровчому комплексі міського центру ФЗН «Спорт для всіх» «Олімп», що на вулиці Драгоманова, 20 відбувся І Фестивалю «Спорт  для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників  місцевих центрів фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх». Головним ініціатором та організатором цього заходу виступив Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На урочистому відкритті змагань з привітальним словом виступив начальник управління освіти, науки, молоді та спорту Володиимир-Волинського міськвиконкому В’ячеслав Петрук, який побажав всім учасникам міцного здоров’я, енергії та натхнення. Директор Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад розповів, що працівники центрів повинні не тільки залучати населення області до пропаганди здорового способу життя, а і на власному прикладі показувати мотивацію щодо занять фізичною культурою та спортом.

У фестивалі прийняло участь 43 учасники з місцевих центрів. Це команда з обласного центру, міських центрів: Володимир-Волинський, Нововолинськ, Камінь-Каширський, Луцьк, Ковель та Оваднівського сільського ЦФЗН.

Програма фестивалю включала п’ять видів: дартс, шахи, шашки, настільний теніс та  плавання. Також всі учасники Фестивалю  приймають участі в спортивній вікторині на тематику «Спорт для всіх».

Переможцями  в змаганнях з дартсу серед чоловіків став директор обласного центру – Володимир Новосад, серед жінок – Наталія Зінь з команди Луцького МЦФЗН, у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків переміг Людвик Балаж з Оваднівського СЦФЗН, а серед жінок перемогу святкувала – Ніна Лисенко з команди Луцького МЦФЗН, у змаганнях з шашок серед чоловіків переміг – Микола Проскуровський з Луцького МЦФЗН,  у змаганнях з шашок серед жінок перемогла Валентина Ящук з команди Володимир-Волинського МЦФЗН, у змаганнях з шахів серед чоловіків Володимир Віжанський з Володимир-Волинського МЦФЗН, у змаганнях з шахів серед жінок перемогла Ольга Проскуровська з Луцького МЦФЗН, а у вікторині на спортивну тематику перемогу здобула Налія Компанієць з Луцького МЦФЗН. У змаганнях з плавання серед чоловіків віком 36-45 років переміг Юрій Остромецький з команди Луцького МЦФЗН, у віковій категорії 46-55 років — Володимир Цвид з команди Нововолинського МЦФЗН, а у віковій категорії серед чоловіків 56 і старших переміг Олег Хлопіцький теж з Луцького МЦФЗН. Перемогу у змаганнях з плавання серед жінок віком 46-55 років перемогла Ольга Муляр з команди обласного ЦФЗН «Спорт для всіх».

Усі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та дипломами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори змагань хочуть висловити щиру подяку всім працівникам місцевих центрів «Спорт для всіх» за активну участь у фестивалі, а міському голові Саганюку Пертру за надану спортивну базу Володимир-Волинського міського центру ФЗН для проведення заходу.

DSCN3215

DSCN3287

DSCN3282

DSCN3275

DSCN3252

DSCN3239

DSCN3232

DSCN3222

DSCN3218





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок