<

У Володимирі-Волинському вандали зазіхнули на огорожу головної ялинки міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:31 | 25.12.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Зранку 25-го грудня працівники КП “Полігон” виявили пошкодження новорічної огорожі центральної ялинки Володимира-Волинського. Подерті, відірвані частини, а також місцями відбиті елементи загорожі.

Нагадаємо, що загородження куплене цьогоріч та перший раз поставили. Вартість новорічного загородження для міста становила близько 50 тисяч гривень.




коментарів: 8
  1. то наверно опозиціонери та активісти владі назло, а взагалі то ви зарази нанесли удару по ніжних дитячих душах, які стояли там сьогодні і плакали

    • красавчік. Не вийде скинути на опозицію і активістів дерибан міських чиновників.Ахахахха

  2. Де камери спостереження виведені на пульт поліціі,чи в нас на всяку дурню гроші є ,а на необхідне жмотимо ,знаючи ,що неадекватів ,алкашів , наркоманів і дебілів в місті хватає . .

  3. ХАЙ БІЛЬШЕ ПРОДАЮТЬ СПИРТНОГО ПО НОЧАМ В МАГАЗИНАХ ДЕБІЛЬНИМ СИНОЧКАМ, ЯКИХ ПОЛІЦІЯ РОБИТЬ ВИГЛЯД ЩО НЕ БАЧИТЬ, А ТИХ ХТО ЗРОБИВ ЦЕ ПОЛІЦІЯ ПОВИННА ВІДШУКАТИ І ПРИМУСИТИ КУПИТИ НОВУ ОГОРОЖУ, ЯКЩО НЕ В ЗМОЗІ РОЗКРИВАТИ ГУЧНИХ СПРАВ ТО МОЖЛИВО ЦЕ ХУЛІГАНСТВО ЗДАТНІ РОЗКРИТИ.

  4. Що зробила поліція,крім того що перейменувалась ,на базарах і автобусних зупинках курять ,пьють пиво ,на ринку торгують валютою ,автомобілі ставлять де хто хоче і під знаками, бидло займається вандалізмом ,може вже міській владі пора спитати в них про роботу ,за яку ворни отримують платню ,а муніципали що роблять бероежуть спокій міськради ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер