<

У Володимирі-Волинському цими вихідними заборонено продавати алкоголь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:18 | 21.06.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 5

У зв’язку із проведенням поблизу Володимира-Волинського фестивалю “Княжий”, виконавчий комітет на засіданні 21-го червня вирішив заборонити продаж будь яких алкогольних і слабоалкогольних напоїв у всіх торгових точках.

Нагадаємо, що організаційний комітет фестивалю “Княжий” заявив, що фестиваль безалкогольних і на вході до території буде працювати охорона заходу та буде проводити поверхневий огляд відвідувачів і речей, які проносять на територію. Також організатори “Княжого” наголосили, що не допустять на територію людей, які знаходяться у стані алкогольного сп’яніння.

Члени виконавчого комітету підтримали організаторів фестивалю та одноголосно проголосували за заборону.

Додамо, що рік тому виконком прийняв аналогічне рішення перед фестивалем “Княжий”, однак значна кількість підприємців міста проігнорували заборону.

Аналогічні рішення були прийняті виконкомами об’єднаних територіальних громад, які межують із територією, де 23-24 червня відбудеться фестиваль “Княжий”.




коментарів: 5
  1. Хто хоче напитись ,той знайде ,а всі ці заборони ,це той же самий дебільний солвок в головах влади ,яка нічим не відрізняється ментально від есесерівського .

    • Ага, тільки Маяк,Ельф і вік чхали на ці заборони. Здається, що це все робиться тільки аби дати Королям Володимира заробити грошей від тіньових продаж та ажіотажу

    • Вже є на бугові відео як Маяк срав на заборону! Так, що прикрий свій писок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер