<

У Володимирі-Волинському побудували снігове містечко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 11.02.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 14

10-го лютого з ініціативи депутатів міської ради від “Самопомочі”, за підтримки КП “Полігон”, військовослужбовців однієї з місцевих частин та просто небайдужих громадян на центральній площі Володимира-Волинського з’явилося снігове містечко. 

Реалізація цієї ідеї розпочалося ще з самого ранку, адже потрібно було зібрати сніг зі всієї площі, щоб побудувати сніговий замок та гірки. Подібні конструкції не лише прикрашають місто, але й створюють особливий новорічний настрій для всіх перехожих, особливо дітей.

Завдяки активній праці військових, депутатів, маленького екскаватора та всіх, хто долучився до реалізації цього проекту роботу вдалося завершити до сутінок. І вже в цей день перші дітлахи змогли погратися у сніговому містечку.




коментарів: 14
  1. а давайте зробимо цю ідею традицією – кожного року будувати таке містечко , можливо в наступну зиму деякі елементи містечка можна зробити з льоду , чому навіть не залити на плоші також каток для дітвори , площа з велика і може депутати грошенят підкинуть з бюджету для таких цілей , найшли ж 50 тисяч для непотрібної огорожі для ялинки …

  2. А військові в свій віхідний пішли й допомагали? Чи хтось припряг?

    • Самопоміч ще раз підтвердила шо вана самонеміч! Спочатку били себе в груди шо ми построїмо. Потім приповзли до сагана шоб змилостивився і вділив трахтора. І закінчилось тим що солдати зліпили пару горок. Баба вєрка бігала з шуфелькою, а обласні панас з зінкевічем сиділи в хаті і дєлали шото важноє. Отака х..ня малята

  3. Військові з “власної ініціативи” в 20 градусний мороз, вирішили прикрасити місто, як при совітах, де ще знадеш дармових добровольців. Солдати допомогли “Самопомочі”, тепер чекаю фото як “Самопоміч” допомагає очищати військову частину від снігу.

      • снігове містечко створювали всі як видно з різних джерел всі небайдужі мешканці міста , всі хто хотів прийти і ця акція думаю є загальною ініціативою мешканців і в чому тут щось є поганого , що різні люди підтримали ініціативу Сергеєвої , ось сьогодні на площі було гамірно від дітей і весело ,ну а коментатори – типу 1 , вододимирчанин чи птах давайте свої ідеї може і люди вас підтримають.

  4. виганяти військових на вулицю для піару озабоченої Сергеєвої, це погано. Віруся ти б пішлда краще собі нормального хлопаку знайшла, а то Борщ напевно вже ні нащо не здатний)))

  5. ой і шо вони настроїли? купу звеели посерд площі,і чим віона відрізняється від тої шо біля шевченка? а вообще то фотки з лопатами захоплюють – ото їхнє справжнє амплуа! вера-товстод–а всьо і так і так тою лопатою і ніяк, а всю роботу зробили воєнніі і козичкові трактори

    • до Олечки . А що ти здатна в цьому житті , чи що ти здатна зробити для міста ось так швидко , без значних затрат і щоб тебе підтримали багато однодумців , депутатів , і просто жителів міста і щоб дітлахам було весело – ось спостерігав два дні – так- снігові фігури трохи втратили форми , але дітям там комфортно і добре , бо вони там снують там з самого ранку до самого вечора і точно не звертають на те і не читають того , що тут пише Олечка , західняк ,птах і їм подібні.

      • Якби там були ті що критикують ініціативу з створенням снігового містечка , то побачили не тільки самопоміч , і підприємців- таких як Гнатюк і симпатиків інших партій і громадських діячів і різні погляди на політику не завадили їм активно на площі працювати разом .

  6. То ніби ніхто не відає того, шо виконуючий обов’язки Жакуна (командира бригади), – член саомпочів. Ось вам і “добровільна” участь військових. У мене лише одне запитання до 111: – а де то були члени славнозвісної незалежної проспілки “Тепловик”, а чи вони годні лише зарплату головного інженера теплових мереж сліпо захищати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер