<

У Володимирі-Волинському перша пара уклала шлюб за добу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 18.05.2018 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 2

18-го травня  у Володимирі-Волинському запрацював пілотний проект Міністерства юстиції України “Шлюб за добу”. Відтепер звернувшись до спеціального організатора державної реєстрації, подавши паспорти та відповідну заяву, особи можуть без черг, без довгих очікувань укласти шлюб. 

Перша урочиста церемонія “шлюбу за добу” у Володимирі-Волинському відбулася у міськрайонному ЦНАПі. Шлюб взяли мешканці міста Павло Косик та Тетяна Рекротюк.

Обряд шлюбу здійснила начальник Володимир-Волинського міського відділу ДРАЦС Алла Войтюк. Як і належить, після офіційної процедури молодята приймали вітання. І не лише від рідні. На цю знакову подію прибули керівництво Головного територіального управління юстиції у Волинській області – Тарас Грень та Ольга Семенюк, Привітати новостворене подружжя, окрім родичів і друзів, прийшов також заступник міського голови Олег Свідерський.

Тепер усі бажаючі укласти шлюб, не чекаючи довгого “випробного” терміну, можуть здійснити це лише за 24 години, звернувшись до Володимир-Волинського Центру надання адміністративних послуг, що на Устилузькій, 17.




коментарів: 2
  1. Добре шо не “Шлюб НА Добу” :)
    Хай вам щастить, молодята!
    Хоч на фото ви і дивитесь у різні сторони, але бажаю вам навчитись БАЧИТИ те саме!
    Божих Благословінь!

  2. ОСНОВНА фішка ,, ШЛЮБУ ЗА ДОБУ,, ?…..Афери з майном? Підгляділа кобіта старого одинокого відставного вояку(з квартирою, авто, пенсією)…чарочку налила..до ціці притулила…про кохання прошепотіла…попід білі рученьки до РАГСУ довела. Головне –ефект миттєвості. Щоб не встиг з дітьми , що далеко. порадитись. І все !!!! Майбутнє забезпечене. Далі ..клофелінчик..І гайтю, жених!!! Чорні ріелтери курять. Знатно придумано з цими шлюбами!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер