<

У Володимирі-Волинському дитячий майданчик використовують як парковку для автомобілів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:08 | 27.07.2016 / Володимир /
Перегляди
341
/ коментарі 3

Проблема парковок у Володимирі-Волинському постала надзвичайно гостро. Враховуючи, що місто знаходиться неподалік державного кордону, то це є основною причиною такої значної кількість відносно дешевих авто на іноземній реєстрації. В цей же час із швидким зростанням кількості авто, у місті не так вже й багато місць для паркування. В дворах багатоповерхових будинків власники авто залишають транспортні засоби на траві, тротуарах та навіть дитячих майданчиках.

Питання паркування автомобілів на дитячому майданчику підняли жителі вулиці Поліської Січі будинків 55, 57, 59 та 61. Саме ці будинки мають спільний дитячий майданчик, котрий вночі перетворюється на парковку. Проблему підняли в соціальних мережах, після цього жителі звернулись до міської влади, аби вони вирішили цю проблему.

27-го липня, проводячи акцію “Арт канікули” для дітей на цьому ж майданчику, заступник міського голови Олег Свідерський запропонував варіант вирішення проблеми паркування авто.

“Знаючи про цю проблему, я сьогодні жителям цих будинків озвучував пропозицію її розв’язання. Роздав роздруківки проекту, де зоновано простір на місце для парковок та дитячий ігровий майданчик. Тепер рішення за мешканцями цих прилеглих будинків. Вони можуть погодитись, або ж запропонувати власне бачення вирішення питання,” – зазначив Свідерський.

Паралельно дитячому святкуванню, батьки обговорювали запропонований проект. Основні нарікання на велику кількість авто та те, що діти граються на майданчику коли там же паркуються автомобілі.

Пропозиція Свідерського не отримала необхідної підтримки. Адже жителі будинку зауважили, що неподалік є парковка, щоправда платна. Також пропонували встановити шлагбаум, щоб не допускати проїзд авто. Дехто пропонував і підземну парковку, під цим же майданчиком.

Розмову із мешканцями вказаних будинків підсумувала одна із жительок: “Як не запропонуєте, все одно всіх не влаштує. Тут немає власників авто, тому про що ще говорити?”

Отож після годинного обговорення запропонованого проекту, ситуація не змінилась: автомобілі на ніч залишаються на дитячому майданчикові. Станом на 19-ту годину вже на території нараховувалось 17 авто.

M
»
u
g
M
e@B




коментарів: 3
  1. Пристойний варіант мені подобається, що їм ще не потрібно? А дитяча програма просто супер навіть батьки в захваті!

  2. Чим більше читаю ваш сайт, тим більше дивує безграмотність ваших кореспондентів. А у цій темі слово “шлагбаун” – це просто якась неповага до ваших читачів.

  3. Батьківщина хоч щось робить для дітей, а ті САДОнемочі тілько те роблять, що п…дять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа