<

У Володимирі -Волинському біля школи №3 з’явиться майданчик зі штучним покриттям за 500 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 4.07.2018 / Володимир /
Перегляди
14
/ коментарі 3

500 тис. грн – для облаштування дитячого майданчика зі штучним покриттям біля школи №3 у Володимирі-Волинському

Ці гроші передбачені в держбюджеті на пропозицію народного депутата Ігоря Гузя. Частину коштів на втілення цього проекту спрямує і міськрада.

Територія майданчика не оновлювалася ще від часу будівництва освітнього закладу. За допомогою до депутата в цьому питанні звернулися трудовий колектив школи та батьківський комітет. Відтак, кошти передбачили і вже розпочали будівельні роботи, зокрема, зняли верхній шар та демонтували старі конструкції, зробили замір меж території майданчика.

Це вже буде третій майданчик зі штучним покриттям, який втілюється у Володимирі-Волинському за частку субвенції «соцеконому». Перший – на вулиці Ковельській – такий собі міні-стадіон, другий ж – у районі військового містечка.

У 2017 році для потреб НВК “ЗОШ I-III ст. № 3 – ліцей” купили ще комп’ютер, ноутбук, принтер та телевізор. На ці цілі за сприяння парламентаря із «соцеконому» спрямували 30 тис. грн. У школі навчається майже 1200 дітей.




коментарів: 3
  1. Так там за 100 метрів вже є новий майданчик зі штучним покриттям. чому усі майданчики на вул.Ковельська. а інші що не там живуть де потрібно???

  2. Подивіться що вони зробили в військовому містечку , скоро вже завалиться , страшно біля нього ходити. Стид , закопані в г..мно гроші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер