<

У Володимирі-Волинському розпочали опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 28.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарів 5

Зранку 28-го жовтня підприємство теплових мереж Володимира-Волинського розпочало запуск котелень і подачу тепла споживачам.

Як розповів БУГу директор підприємства Сергій Коба, станом на 12-ту годину запущена найбільша котельня по вулиці Старицького.

“Подаємо тепло в багатоповерхівки і заклади соціальної сфери. Раніше, нагадаю, тепло було подано у басейн та лікарню. Будемо старатися, щоб до кінця дня у всьому місті було подано тепло до споживачів.

Як зазначив він, завдання “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” – поставити тепло до будинку.

Далі, якщо виникають проблеми з системою опалення, то їх повинен вирішувати балансоутримувач будитнку: Управляюча компанія, ОСББ або ЖБК.




коментарів: 5
  1. Давай Саганюк, людям індівідуалку! Щоб люди сами собі включали опалення як їм холодно, а не так, як ти порвшаєш! Дайош, право на встановлення індівідуальне опалення власних квартир!

  2. Саганюк до автономного опалення діла немає, є закон де дозволяється відключатися цілими будинками , наприклад в Нововолинську вже 9 будинків багатоквартирних відключилися від централізованого опалення в сел Благодатне біля Нововолинська також вже відключилися від тепломережі 4 буд ,але це невеликі будинки по 8 квартир і по 6 квартир ,уви такі закони України.

    • Який такий ще закон? То Саганюк сам насочиняв, і в Новіку також той брєд! Чого в Червонограді дозволяють всім бажаючим? Не закон, в щоб баблішко пиляти начальству та простих людей обдирати. Якщо Саганюк такий хороший, то чого він сам до центрального опалення не подключиться? Світлана , не сміши!!!

    • Яки закон? Назва закону? Номер? Дата прийняття ВРУ? Номер статті? Ти шо Свєтка з крепго бодуна то ту маячню та несінитницю написала?

  3. Закон називається так. (Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води)
    Там дійсно вказано, що має бути 50% в будинку бажаючих відключитись , але в такому випадку , постачальник тепла просто не має права відмовити , а якщо одиночне відключення , то розглядається спеціальною комісією , але й такий варіант дозволений , якщо таке рішення прийняте органами місцевого самоврядування Отже прикриваючись саме статею про 50% відключення в будинку і ігноруючи інші права ,ніхто вас не відключить , бо це не вигідно для теплокомуненерго, Зрештою ви є заручником монополіста, без права вибору . Тобто залишається лише одне, не оплачувати послугу яка вам навязана і не потрібна Але не перевищувати сумму 70000 грн. бо подадуть до суду і точно програєте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок