<

У Володимирі-Волинському призупинили опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 30.10.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

30-го жовтня у Володимирі-Волинському зупинили опалювальний сезон. 

Відповідне повідомлення з’явилося на сайті Володимир-Волинської міської ради.

“Відповідно до розпорядження міського голови Петра Саганюка, виходячи з кліматичних умов моменту встановлення середньодобової температури, керуючись Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення з 30 жовтня 2018 року призупинено опалювальний сезон 2018-2019 років та подачу гарячої води для всіх категорій споживачів ( в т. ч для дошкільних та навчальних закладів) до прийняття окремого розпорядження. Продовжуватиметься теплопостачання для лікувальних закладів”, – йдеться в повідомленні.

Додамо, що першими на Волині опалювальний сезон призупинили у місті Ковелі. За ним аналогічне рішення було прийняте в Нововолинську.

Нагадаємо, що ще зранку на брифінгу міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк повідомив, що розглядають можливість часткової подачі теплоносії до помешкань: вночі опалювати, а на день зупиняти.

“Говорити про повне призупинення опалювального сезону ще рано. Однак якщо інші міста, такі як Нововолинськ і Ковель, призупинять, то ми теж будемо зупиняти. Скоріше за все, зараз будемо подавати тепло в нічний час, а в день – ні. Середньодобова температура складає 12 градусів, а серед мешканців ніхто не хоче платити більше, ніж потрібно”, – зазначив Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця