<

У Володимирі-Волинському проведуть змагання із кіберспорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 25.07.2019 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ідея провести змагання з комп’ютерних ігор належить Роману Вєтрову. Цей юний хлопець професійно грає сам і хоче розвинути культуру геймерства у нашому місті.

Роман Вєтров вперше подібний турнір організував за технічної підтримки КПІ-сервіс у ЦПО. Зроблені висновки, удосконалені організаційні моменти.

На учасників змагань очікують хороші призові, велике приміщення, техніка і крута гра. Все це – на турнірі з FIFA2019 до Дня міста вже в цю суботу.

“Як не крути, а у комп’ютерні ігри багато людей грають і не лише діти. Крім очевидного, що довготривале сидіння за компом шкодить очам та псує поставу, але є в геймерстві безліч-безліч плюсів! І саме ці плюси і є приорітетами кіберспорту”, – прокоментувала Анастасія Азанова.

Змагання всеукраїнського рівня мають призовий фонд у сотні тисяч гривен. Наше змагання має 1 200 грн, які розділять між собою фіналісти та є просто унікальною можливістю пограти у супер-сучасну гру та познайомитись з однодумцями.

Реєстрацію за посиланням – ТУТ.

Протягом дня також діятиме ігрова зона з приставкою та настільними іграми. Цей День міста запам’ятається новими і класними подіями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця