<

У Володимирі-Волинському проінспектували Риловицю: знайшли скиди нечистот і запінили труби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 10.09.2019 / Володимир / , /
Перегляди
18
/ коментарі 3

Минулого тижня робоча група пройшлася берегами річки Риловиці від вулиці Привокзальної до Луцької і знайшла кілька самовільних скидів нечистот.

Деякі будинки поблизу річки досі не мають каналізації, їхні мешканці незаконно скидають стічні води у річку. Про те, що в річку зливають нечистоти, розповіли раніше в соцмережі активісти, виклавши фотодокази.

Як повідомили в міському управлінні ЖКГ та будівництва, перевірку здійснювали працівники управління спільно з відділенням муніципальної варти та КП «УЖК».

Обстеження прибережної смуги річки Риловиця проводилось 5-го вересня, в ході якого було виявлено 4 труби, які були виведені в річку.

Під час перевірки виявилося, що 2 з труб призначені для виведення дощової води. Призначення решти труб та приналежність до конкретних будинків виявити не вдалося. Тому ці труби були запінені.

Як розповідають учасники робочої групи, подібні обстеження ще будуть проводитися.

Міський голова Петро Саганюк 10-го вересня зазначив, що робоча група «пройде річкою від вулиці Луцької і далі».

“Я думаю, що допоможуть ДСНСники і так само проінспектуємо річку Лугу у межах міста. За тиждень-два зробимо”, – зазначив міський голова.




коментарів: 3
  1. Довести до кінця і оприлюднити прізвища тих. хто скидає нечистоти в річки ,де купаються наші діти ,руки у влади короткі ,за що ж отримує гроші еколог ,чи не за те, що щтанеи просиджує ?Про скидання нечистот ів річку міськрада знає вже давно ,але там не пахне грошиками ,тому ім плювати на цю проблему .

  2. дивно які фахівці працюють в ЖКГ … Сьогодні як небуть запінили -завтра ще простіше розпінили .. А чому труби не викопали зовсім ??? І як це вдалося вияснити від яких будинків йдуть стоки ??? Відкопали біля метра в землі і напрям прокладки чітко покаже до якого будинку вони йдуть … Одним словом – ось як працює влада або одні аідписки – або одні відмазки…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер