<

У Володимирі-Волинському відбулася перша сесія новообраної міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 30.11.2020 / Володимир / , /
Перегляди
11
/ коментарів 6

30-го листопада о 10:00 у Володимирі-Волинському в приміщенні культурно-мистецького центру розпочалося перше засідання сесії новообраної міської ради.

Засідання скликала міська територіальна виборча комісія. Новий міський голова Ігор Пальонка склав присягу.

На засідання окрім міських депутатів прибули народний депутат Ігор Гузь, депутати обласної ради Ярослав Матвійчук, Валентин Кошельник, Юрій Сиротюк, міський голова Нововолинська Борис Карпус, представники бізнесу, духовенство та інші.

На сесії з 34 депутатів були присутні всі обранці. Голова ТВК Оксана Кротач зачитала результати виборів у Володимир-Волинській громаді та вручила депутатам посвідчення.

Вручили посвідчення та нагрудний знак міста Ігорю Пальонці.

Після урочистої частини відбулося голосування за порядок денний. Також на засіданні після перерви повинні обрати секретаря, заступників міського голови та прийняти ще ряд важливих рішень.

Обрали нового секретаря Володимир-Волинської міської ради, заступників Володимир-Волинського міського голови, керуючу справами та старост громади.

Читайте також: Ігор Гузь привітав голову Володимир-Волинської громади з початком нової епохи в житті міста та окреслив напрямки співпраці.




коментарів: 6
  1. Та ну, там ізюмінкою сесії було оте чеперадло, що гонилося по залі, по сцені, махало мікрофоном. намагалося керувати новим головою, вказувати йому що робити. Воно було у платті в клітинку. Матвійчук і то не міг зловити , як гналася перед усім залом. І присідала, і прилягала, і руки потирала, і камери заднім місцем закривала. Правда, з боку виглядало, як будь-то лдидина недавно і з психлікарні

  2. А чому мер при прийнятті присяги не вдів мерські клейноди як мер Нововолинська. Здається вони у нас також є.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер