<

У Володимирі-Волинському на вулицю Незалежності та частину Сагайдачного у 2020 році чекає капітальний ремонт за 30 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:33 | 12.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
125
/ Коментарі відсутні

У 2020-му році місту у Володимирі-Волинському проведуть капітальні ремонти доріг на вулиці Сагайдачного та Незалежності. Для цих цілей з держбюджету передбачено 15 мільйонів гривень, така ж сума передбачена у міському бюджеті, адже роботи виконуватимуться за умови співфінансування 50/50.

Про це БУГу повідомили у міськвиконкомі.

На вулиці Незалежності планується заміна дорожнього покриття, орієнтовна площа 8,5 тисяч квадратних метрів; тротуару 5,3 тисяч метрів квадратних. Також зроблять і вуличне освітлення, встановлять металічні опори та прокладуть підземні кабелі.

Передбачено і облаштування ливневої каналізації, нанесення сучасної дорожньої розмітки з облаштуванням пішохідних переходів.

На вулиці Сагайдачного капітально відремонтують відрізок дороги від перехрестя з Ковельською до перехрестя з вулицею Незалежності.

Так, планується заміна дорожнього покриття (близько 2,7 тисяч м²); тротуару ( 1 тис м²). Планують замінити 350 метрів водопровіду перед ремонтом, а також дощеприймальні колодязі.

Також передбачається нанесення сучасної дорожньої розмітки з облаштуванням пішохідних переходів.

Проектна документація вже на стадії завершення, триває її підготовка до передачі на державну будівельну експертизу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер